Дневен хороскоп - вторник, 30 януари 2018

Хороскоп

29-01-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Вашето прекомерно честолюбие може да разруши личното ви щастие, а твърде голямата ви активност да ви измори. Всеки опит да надделеете над другите, ще бъде твърде рисковано действие.

     
 

Телец

Възможно е да ви предложат нещо изгодно. Доверете се на интуицията си. Най- добре ще се чувстват спортният тип Телци, но да внимават за травми. Очаква се денят ви да завърши интересно. 

     
 

Близнаци

Днес имате неотразимо излъчване и това може да ви направи популярни сред противоположния пол. Извадете от арсенала вашата гъвкавост и многостранност и ще пожънете добри резултати. 

     
 

Рак

Съществува вероятност да се появят неочаквани възможности, които биха могли да подобрят положението ви. Разбира се трябва да се възползвате, но с необходимата предпазливост. Не се предоверявайте на кой да е.

     
 

Лъв

Жизненият ви потенциал е на добро равнище. Ще имате повод да се реванширате на някого за нещо. Въпреки че за себе си сте на ясно в каква посока искате да вървите, то някои други хора биха поспорили с вас относно това.

     
 

Дева

Днес е възможно лесно да допускате грешки поради слаба концентрация. Ще срещате някои трудности. Възможно е да ви попречат с нещо или да има задръжки относно вашите намерения. Иначе денят е добър за вас и за личните ви контакти.

     
 

Везни

Днешният ден ще се наложи да положите повече усилия, отколкото друг път. Възможно е да хвърлите много труд за незначителни резултати. Чувствата ви са искрени и дълбоки, но се чувствате неразбрани от другите. 

     
 

Скорпион

Ден за размисъл и оценка на скорошните събития. Не бързайте да си правите прибързани изводи за всяко нещо. Опитайте с всички сили да промените обстоятелствата към по-добро. Не е изключено да се наложи да проведе труден разговор. 

     
 

Стрелец

Днес ще употребите физическа и умствена активност. Положителните резултати ще откупят с лихва вложените усилия. Нараства желанието ви за нововъведения и промени. На повечето от вас ще им се наложи да помагат на околните.

     
 

Козирог

Днешното влияние е благотворно за реализиране на някои от проектите ви. Жизненият ви потенциал, организаторските ви способности, личното обаяние и сексуалност имат тенденция към повишение. 

     
 

Водолей

Днес вашият интелект и вашите действията не са  синхронизирани. Умът ви ще е зает с романтични мисли и трудно ще се адаптирате към работата. Помислете повече, преди да предприемете нещо по-съществено.

     
 

Риби

Днес ще сте твърде пасивни. Не се знае още колко дълго ще ви устройва това положение. Добре ще е да проявите малко инициативност и активност. Удобно е да плувате по течението, но не и в този случай.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. В допълнение способства и комуникацията на всички нива с колеги и приятели, както и с партньори и началници. Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.