Седмичен хороскоп за 29 януари - 4 февруари 2018

Хороскоп

28-01-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Следвайте попътният вятър!

Волята ви, енергията ви и щастливият случай ще се слеят в едно и ще ви носят попътен вятър. Успешно ще се развива семейният ви бизнес. Внимателно работете с големи суми пари. Силно ще се изкушавате да похарчите малко и за себе си. Трябва да се погрижите за здравето, да намерите време за по-голяма почивка и да не се форсирате до край. Може да разчитате на приятелска подкрепа. Взаимоотношенията ви ще протичат малко по-трудно от досегашното. Разширете кръга си на общуване и ще възникнат нови възможности.

Благоприятни дни- 31.01; 01.02.

Неблагоприятни дни- 29, 30.01.

     
 

Телец

Добрият край оправя всичко!

За предпочитане е да не давате никакви обещания и да не правите жестове с размах. Взискателността към себе си ще ви доведе до най-добрите резултати. Предстоят ви интересни моменти. В личните ви партньорски отношения ще настъпи малко обновление. Не търсете нови усещания на страни.  Тайните ви увлечения може да станат известни на тези, от които искате да ги скриете. Очакват ви както хубави моменти, така и моменти на огорчение. Благоприятно е за умствени и духовни занимания. Обърнете внимание и на здравето си.

Благоприятни дни- 29, 30.01.; 02, 03.02.

Неблагоприятни дни- 31.01; 01.02.

     
 

Близнаци

Приливите трябва да се използват винаги!

Тази седмица ще изобилства с обичайните си проблеми, но ще ви донесе голяма енергия и желание за действие. Насочете в съзидателна посока тази енергия и гледайте да не я пропилеете напразно. В някои моменти ще е нужна незабавната ви инициатива, за да вземете нещата в свои ръце и да им дадете по-добра насока. Ще ви се открие интересна възможност, ако съумеете да я забележите и да се възползвате. Възможно е предложение за по-добра работа. Близнаците без партньори имат големи шансове да срещнат такъв, но ако стоите само в къщи е бездействате няма как да се случи това. Трудно ще се намери човек, който да може да устои на силата на вашето обаяние.

Благоприятни дни- 31.01; 01, 04.02.

Неблагоприятни дни- 02, 03.02

     
 

Рак

Бързайте бавно!

Тъй като сте хора, които ценят стабилността и по-бавният ритъм на живота, то тази седмица ще ви предостави не толкова приятни моменти относно това. В някои моменти дори трудно ще съумявате как да реагирате. До известна степен ще се чувствате леко объркани. Някои от вашите близки познати ще успеят да ви изненадат, като ги видите по нов и различен начин от досега. Ако ви допадат новото и необичайното, то ще ги имате през тази седмица. Ускорение на много процеси, в които ще вземете активно участие.

Благоприятни дни- 02, 03.02.

Неблагоприятни дни- 29, 30.01.

     
 

Лъв

Винаги може да бъде по-добре, но може да бъде и по-зле.

Събитията през тази седмица няма да бъдат съвсем под ваш контрол. Не всичко, което сте планирали ще премине точно така, както сте очаквали. На ежедневният ход на делата ви могат да попречат всякакви случайности и непредвидени обстоятелства. Въпреки това, не е за предпочитане да се им се съпротивлявате. Просто ги приемете смирено и безропотно. В противен случай можете сами да усложните всичко още повече.

Благоприятни дни- 04.02.

Неблагоприятни дни-31.01; 01.02.

     
 

Дева

Стари проблеми на нов глас!

Вероятно ще се върнат стари проблеми при вас, но без особени сътресения. Дишайте дълбоко и не се нервирайте. При работа с документи отделяйте голямо внимание на всяка подробност, на всеки детайл. Възможни са проблеми с техниката, ако още не сте ги преминали. Не рискувайте да давате големи суми пари нито като заем, нито за бизнес, нито за инвестиране. В отношенията си с партньора, ако вложите малко усилие и проявите малко изобретателност, ще успеете да съживите чувствата помежду ви. Тези, които са сами, могат да имат интригуващи любовни моменти.

Благоприятни дни- 29, 30.01.

Неблагоприятни дни- 02, 03.02.

     
 

Везни

От много работа, гърбав се става.

Лек спад на жизнената ви енергия, което може да ви затрудни. Не се очакват сериозни изменения на плановете ви. Ако се престаравате за “чест  и слава” в службата си, то някои от вашите колеги ще се опитат да ви прехвърлят още и от техните задължения. Втората половина на седмицата ще е по-приятна и много от нещата ще са по-ясни. Ако получите изгодно предложение, обмислете го много внимателно, преди да приемете или откажете. Първата първите три дни на седмицата все още можете да предприемате разширение на сферите си на действие, но след това трябва да изчакате известно време.

Благоприятни дни- 31.01; 01.02.

Неблагоприятни дни- 29, 30.01.

     
 

Скорпион

Пробойната може да потопи и най-големия кораб.

В по-голямата си част от следващите дни ще е напрегнато времето за вас. Частично ще постигнете някакви успехи. Едва ли ще преживеете обаче много радости. Старите разногласия в отношенията ви могат сега да се превърнат в голяма пробойна, чието запушване да се окаже доста трудна работа. Затова се постарайте да отделяте максимално внимание и прояви на търпимост и компромиси към хората, на които държите и към семейството си.

Благоприятни дни- 29, 30.01.; 02, 03.02.

Неблагоприятни дни- 31.01; 01.02.

     
 

Стрелец

Хубавите неща се раждат трудно!

Вероятно ще имате нещастието да се сблъскате с проблемите на бюрократщината. Почти всички дела, които предприемете са обречени да стават много трудно. Ще трябва да  преодолявате всякакви спънки и препятствия, но с повече търпение и правилен ход ще успеете. Съблюдавайте всички инструкции за безопасност при работа. Сто пъти премислете преди да започнете нещо, за да сте сигурни, че няма да сбъркате. Не бързайте да правите любовни признания. По-добре ще е да почакате по-удачен момент за това. За сега запазете неутралитет.

Благоприятни дни- 31.01; 01, 04.02.

Неблагоприятни дни- 02, 03.02

     
 

Козирог

Същността на мисълта, както и на живота, е развитието.

Силни страсти ще ви разтърсват от време на време. Уравновесете чувствата си, тъй като неспокойствието и емоционалната нестабилност ще ви попречат да бъдете достатъчно разумни и обективни. Рационално преценете най-добрата от всички възможности, които ви се разкриват. Силната ви воля, самоувереност и жизненост са вашата основа, върху която ще градите близките си и конструктивни планове. Здравето може да ви поднесе внезапни изненади – вземайте незабавно мерки.

Благоприятни дни- 02, 03.02.

Неблагоприятни дни- 29, 30.01.

     
 

Водолей

Животът е пътуване, не пристанище.

Седмицата ще започнете с добро самочувствие и ще бъдете в отлично разположение на духа. По финансови въпроси сега не се доверявайте на интуицията си, нито на голословните приказки на странични личности. Почти няма да ви остане време за по-голяма почивка или да се посветите на личните си дела. Внимавайте суетата да не ви подведе и сами да паднете в капана си. С повече твърдост и категоричност трябва да си изясните доста неща за себе си.

Благоприятни дни- 04.02.

Неблагоприятни дни-31.01; 01.02.

     
 

Риби

Бдителността и предпазливостта са две сестри.

Обстановката около вас не предразполага към веселие, но вие гледайте по-оптимистично на всичко. Време за подобрения, изменения и усвояване. Проявете бдителност към общуването с непознати партньори. Най-вече мъжете Риби да сдържат своите желания към непознати красавици. Лесно може да станат жертва на измама или изнудване.  Много важно е да съумеете да запазите хладнокръвие и да не се поддавате на никакви провокации и манипулации от страна на околните. Отношенията ви с партньора могат да претърпят някакви изменения.

Благоприятни дни- 29, 30.01.

Неблагоприятни дни- 02, 03.02.