Дневен хороскоп - неделя, 28 януари 2018

Хороскоп

27-01-2018, 18:26

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ако усетите спад в енергията си, значи сте надценили силите и възможностите си. Препоръчва се активна почивка, но не и активни действия. В настроението ви ще има върхове и спадове, а самочувствието ви също ще е малко занижено. Не се отпускайте под напора на обстоятелствата.

     
 

Телец

Денят няма да е лош, но е възможно да се сблъскате с трудности. Има хора, които наистина могат да ви усложнят живота. Старайте се да избягвате да правите прибързани изказвания, особено такива с патетичен оттенък.

     
 

Близнаци

Ограничете физическото и умствено натоварване. Постарайте се да имате повече време за пълноценна почивка и приятни занимания. Главното е да се вслушате в собствените си желания и да намерите вътрешен покой. 

     
 

Рак

Всичко в отношенията ви с партньора ви може да се нареди, но не искайте прекалено много от него. Трябва да промените някои правила в отношенията си и да не преигравате най-вече. Пазете се от настиване.

     
 

Лъв

Някои неща или хора могат сериозно да ви ядосат и да ви хвърлят в нов ред на мисли. Не приемайте чак толкова навътре нещата. Днес не е хубаво да се ядосвате. Може да си правите планове, но избягвайте инициативите днес и вземането на важни решения. 

     
 

Дева

Старайте се да съблюдавате дистанция с околните. Отдайте се на уединение, разпускане в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Нервите ви се нуждаят от отпускане и почивка. Един добър масаж ще ви освободи от доста проблеми. 

     
 

Везни

Нищо интересно и вълнуващо не се очаква. Денят няма да се отличава с нищо по-съществено. Обикновеното еднообразие. Не е изключено да се породи някое дребно спречкване у дома за изпускане на парата.

     
 

Скорпион

Разочарование може да вгорчи денят ви. Някакво безпокойство ще ви терзае на подсъзнателно равнище. Старайте се да не налагате своя авторитет и власт върху близките си и не упражнявайте натиск върху тях. Днес е ден за примирие.

     
 

Стрелец

Денят може да донесе смесени чувства от всякакъв характер. Преразгледайте някои моменти от живота си, помислете за промяна. Погрижете се по-добре за личните си отношения. Не зацикляйте на едно място.

     
 

Козирог

Стремете се с всички сили да протече денят хармонично. Ако се налага отстъпвайте, ако сте скарани – помирете си. Намерете си някое творческо занимание, гледайте филми, разглеждайте клипчета за природата, за чужди страни, решавайте кръстословици. 

     
 

Водолей

Ден за отдих и възстановяване на енергийният потенциал. Наблегнете на почивката или ако предпочитате излезте на разходка, среща с любими хора и приятели. Не е изключено да възникне проблем от личен характер. Не се ангажирайте днес с решението му. 

     
 

Риби

Днес сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. Благоприятно време за оправяне и заздравяване на отношенията. Добре ще се почувствате в компанията на близки хора. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е подходящ да се погрижите за земните си блага, да направите материалните си планове. Препоръчва се да се отдадете на почивка, по-малко да работите. Избягвайте да вземате важни решения. Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви. Покажете любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Не трябва да се нарушава хармонията на света със спорове и разправии. Хубаво е да се помирите с тези, с които сте скарани. Денят подхожда за интензивен отдих, за разпускане, релакс, хапване (стомаха сега трябва постоянно да работи, а устата да дъвче), за търсене на удоволствие. Добре е да сте обкръжени от красиви предмети, да разглеждате красиви природни картини, клипчета. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Не хубаво да видите кръв.