Дневен хороскоп - събота, 27 януари 2018

Хороскоп

26-01-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Точност и малко повече строгост трябва да проявите в най-сложните жизнени ситуации. Лесно ще намерите език даже с тези, които не се стремят твърде към общуване. Не вдигайте тежести, може да последват неприятни последствия. 

     
 

Телец

Жизненият ви тонус ще се повиши. Вечерта са възможни проблеми с децата, които се считат за достатъчно възрастни и даже съвети ще ви дават как трябва да живеете. От ваша страна се изисква повече търпение и въздържание.

     
 

Близнаци

С всички поставени задачи днес ще можете да се справите самостоятелно. Не разчитайте много на странична помощ. Акцентирайте върху вашата комуникабелност. Всяка недоизказаност в отношенията с партньора може да доведе до конфликт.

     
 

Рак

Денят е благоприятен за общуване и за продуктивна дейност. Може неочаквано да се наложи да коригирате плановете си. Възможно е да се почувствате обидени и засегнати от близък човек, но не унивайте и не се оставяйте на емоциите да са водещи!

     
 

Лъв

Днес може да получите важен съвет. Обезателно се вслушайте в него! Избягвайте да говорите сега за вашите чувства, колкото да са дълбоки и истински. Отделете внимание на външността си и може да подарите на партньора си една романтична вечеря. 

     
 

Дева

Вашето настроение ще зависи от това, доколко ви е приятна работата, която имате да вършите. Редувайте равномерно труд и почивка. Подхождайте творчески към решението на възникналите проблеми. 

     
 

Везни

Не се оставяйте на пасивността. Действайте колкото може по-активно! В помощ ще ви бъдат вашият оптимизъм, интуицията и умението да намирате общ език с почти всеки. Така всичко ще бъде наред!

     
 

Скорпион

Обърнете внимание на необходимостта от съблюдаване на техниката за безопасност при работа с остри и режещи предмети. Има голяма вероятност от получаване на травми. Обсъдете плановете за близкото бъдеще със семейството си.

     
 

Стрелец

Съдбата е решила да си направи лека шегичка с вас. Не губете чувството си за хумор и не позволявайте да ви напусне доброто ви настроение. Стремете се да получите максимум удоволствие от живота!

     
 

Козирог

Отлично време за планиране и структуриране на задачите. Вие ще съумеете да координирате даже тези неща, които изглеждат несъвместими. Вашите лидерски качества ще ви помогнат при вземането на важни решения. 

     
 

Водолей

Денят може да се окаже сложен и напрегнат в общуването с околните. Предстои ви изпитание по отношение на дипломатичността. Каквото и да трябва да правите, стремете се към умереност. 

     
 

Риби

Ако се поддадете на емоциите си, те ще ви повлияят на действията и лесно ще допуснете грешки. Обмисляйте внимателно всяка стъпка от ваша страна. Настроението е близко до романтично. Време за влюбените и поетите. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

В днешният ден се откриват вратите на бъдещето. Лош знак е да се види небе покрито с облаци. Необходимо е да се съблюдава умереност във всичко. Не е подходящо време за авантюри. Да се избягва двойственост в отношенията. Страховете трябва да бъдат победени. Старайте се да имате само хубави мисли в главата си. Следете думите си и хода на мислите. Дори най-малката лоша мисъл може да се въплъти днес в реалността. Препоръчва се да се занимавате с интелектуална дейност (четене, решаване на тестове, ребуси, кръстословици, логически задачи, всякакви главоблъсканици). Бъдете по-близо до природата. Хубаво е да пътувате. Грешни дела и мисли в този ден са отричането на Бога, неверието във висшия разум и законите на природата.