Дневен хороскоп - петък, 26 януари 2018

Хороскоп

25-01-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Бъдете реалисти, правилно разпределяйте силите си и обмисляйте старателно действията си. Близостта с любимия човек ще донесе незабравими моменти. Не пренебрегвайте здравето. При най-малките симптоми е необходимо да се вземат мерки.

     
 

Телец

Бъдете благоразумни и сдържани. Трябва да се потрудите върху укрепване на семейните или интимните отношения. Отделете повече внимание и грижи на партньора, на близките си. Ще оказвате магическо въздействие с присъствието си над околните.

     
 

Близнаци

Запазете ума си бистър, защото ви чака напрегната интелектуална работа. Избягвайте всякакви спорове. Щадете нервната система и не я претоварвайте. Не е изключено да бъдете подложени на провокации и подтиквани умишлено към определени действия.

     
 

Рак

Днешният ден носи голям потенциал в себе си. Търсете от всичко максималната изгода за себе си. Оставете другите сами да си решават проблемите, вие се погрижете за своите. Разпореждайте се разумно с авоарите си. Посетете тези места, които отдавна не сте посещавали.

     
 

Лъв

Не вземайте важно решение преди да сте обмислили подробно нещата от всички страни. Избягвайте да се поддавате на провокации и манипулации от страна на другите. Да бъдат внимателни тези, които работят с финанси.

     
 

Дева

Ако от миналото са останали неразрешени ситуации, върнете се към миналите събития и потърсете собствените си грешки. Това може да помогне да се разплете кармичният възел и да даде нов импулс към днешното развитие на нещата. 

     
 

Везни

Възможно е денят да ви донесе недоразумения или затруднения, с които няма да знаете как да сее справите. Постарайте се да не зацикляте върху личните грижи и се съсредоточете върху главните и своевременни въпроси.

     
 

Скорпион

Денят за мнозина ще бъде интересен и наситен с емоции. Твърде значително ще реагирате и на най-незначителните събития. Необходимо е да поработите върху вашият външен вид. Имате да се справяте с конкуренти.

     
 

Стрелец

Вслушайте се в мнението на хората, на които по принцип вярвате. Умението да слушате добре, ще ви даде обширен материал за сериозни размишления. Не ставайте прекалено мнителни. Възможни проблеми с роднини или други.

     
 

Козирог

Възможни са локални конфликти и разногласия с бизнес партньори. Общите цели и корпоративния дух могат за оправят ситуацията. С партньора си по брак ще навлезете в неординарен и мистичен период.

     
 

Водолей

Днешните ситуации изискват да проявите по-добра организираност и да заемете конструктивна позиция. Възможно е да се появят добри възможности пред вас, които не бива да пропускате поради небрежност. Ако няма такива, създайте ги.

     
 

Риби

В личен план може да ви се явят нови перспективи. Добър ден за интимност. Ако вашият партньор е склонен повече към романтика, фантазии и експерименти, предоставете му възможност да прояви повече инициативност. Сигурно ще ви хареса. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден е посветен на майчинството и женското начало, затова е добре да го посветите на семейството, децата и домашните традиции. По-малко време прекарвайте с други хора, избягвайте многолюдните места. Не се препоръчва да сте много дейни. Постарайте се да не се напрягате, оставете се по течението, занимавайте се с всекидневните си дела. Ако някой има нужда от помощ, не му отказвайте. Добре е да давате каквото ви поискат (стига да е в рамките на възможното). Избягвайте ярката светлина. Подходящо време за релаксиране, медитиране, за почивка. Не е добре да изпадате в раздразнителност, злоба, да изпитвате завист, гняв или да изпадате в униние. Бъдете благодарни за цялата помощ, която получавате. Добре е да изпросите милост от своя ангел-хранител.