Дневен хороскоп - четвъртък, 25 януари 2018

Хороскоп

24-01-2018, 18:31

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ако ви възложат задача, която е от вашата компетентност, не я отказвайте. В интелектуалните спорове ще удържите лесни победи. Днес вероятно ще успеете да разбиете някакъв мит за себе си и да докажете на какво сте способни.

     
 

Телец

Днес ще бъдете лесно раними и обидчиви, с една дума нараства вашата чувствителност, но не бъдете прекалено мнителни. Причината навярно се крие във вашето погрешно възприятие на действителността.

     
 

Близнаци

Днес можете да изговорите твърде много неща, които не трябва да казвате. Не започвайте да посвещавате в подробности от личния си живот други хора. Всяка получена от вас информация може да бъде използвана срещу ви.

     
 

Рак

Подходящи са всички способи за утоляване на вашата духовна нужда. Възможно е да срещнете хора с напълно противоположни на вашите възгледи, които да успеят аргументирано и красиво да ви убедят в своето виждане и да променят вашето.

     
 

Лъв

Да доведете замисленото до край в днешния ден няма да ви коства никакви усилия. Може да се случи така, че някои от най-отявлените ви недоброжелатели да си променят мнението и да се изпълнят с уважение към вас.

     
 

Дева

Днес ще сте лесно раздразнителни и напълно прями. Преди да настоявате на своето мнение, помислете обаче дали наистина сте прави. Възможно е просто да искате да привлечете внимание към собствената си персона.

     
 

Везни

Денят е нееднозначен в истинският смисъл на думата. Остроумието, чувството за хумор и дарът ви да убеждавате днес ще са ви особено необходими и полезни, но бъдете готови и да съблюдавате правилата на етиката.

     
 

Скорпион

Възможно е да поискват днес от вас да отговаряте за свои постъпки, действия и думи. Самонадеяността може да ви навреди, затова бъдете по-скромни. Не се нагърбвайте с допълнителни задължения и отговорности. Вашите са достатъчни засега.

     
 

Стрелец

За някои от вас денят може да се окаже забележителен в някои отношения. Колкото и да сте били натоварени през деня в службата, вечерта отделете повече внимание на дома си и близките, особено на децата. 

     
 

Козирог

Звездите обещават за днес приятни срещи или нови запознанства. За целта се организирайте и не стойте у дома. Събирайте се с приятели, така ще повдигнете интелектуалното си и емоционално равнище. Развитието на ситуациите е почти във ваши ръце.

     
 

Водолей

Вашият максимализъм едва ли ще бъде оценен правилно. Някой от близките ви ще се опитва да ви критикува за действията ви. Възможни се резки смени в настроението – преминаване от едната крайност в другата крайност.

     
 

Риби

Може да ви поканят или да се озовете там, където досега не сте били. Бъдете готови за нови и ярки впечатления. Правете каквото ви е угодно. Не изисквайте твърде много от близките си и бъдете великодушни.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Гледайте доброжелателно на живота, ведро и избягвайте всякакви потискащи емоции. Съществува древен обичай според който трябва сутринта да застанете с лице на изток и да се обърнете мислено към Слънцето за помощ. Слънчевата енергия ще ви помогне да се справите с проблемите си. Не бива да се поддавате на унинието и на ленивостта. Такова поведение е крайно отрицателно за успеха ви.
Трябва да се обърне голямо внимание на семейството, особено на децата. Щедростта и вниманието към децата в днешния ден привлича към вас много добри енергии. Поиграйте си с тях, купете им подарък, играчки, сладкиши, посещение на увеселителни места, не им отказвайте нищо. Всичко това ще има благоприятен ефект върху хода на деня.

Ако днес нещо успее да ви удиви - очаква ви щастие. Ако на излизане от къщи чуете детски смях или видите играещи деца- чака ви богатство. Птица прелетяла край прозореца се явява като знак, че ви очаква приятен сюрприз.