Дневен хороскоп - сряда, 24 януари 2018

Хороскоп

23-01-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Необходимо е днес да общувате с всички непринудено и спокойно. Освободете близките си от семейни задължения и домакински ангажименти в къщи. Дайте им почивка. Резултатът от тяхната работа едва ли ще ви зарадва. По-скоро ще ви докара до раздразнение. 

     
 

Телец

Денят ще е благоприятен за Телците. Има вероятност да ви се открият добри шансове, затова се постарайте се да не ги пропуснете. Предложение за смяна на работата постъпило днес, трябва много внимателно да се обмисли.

     
 

Близнаци

Днес ще се наложи да сдържате повече емоциите си. Ще е необходимо да вършите не това, което ви се иска, а това, което е нужно съобразно наложените условия и обстоятелства. Ще срещнете и общувате с интересни личности.

     
 

Рак

Нееднозначен в много отношения ден. Бъдете готови за всякакви изненади. Ще имате проблеми с концентрацията. От новините, които ще стигнат до вас, едната ще бъде непременно добра.

     
 

Лъв

Много е важно да направите добро впечатление днес на колегите и на началството. Не зацикляйте върху дребните и маловажни неща. Личните ви взаимоотношения са застрашени да станат обект на клюки и обсъждане от трети лица.

     
 

Дева

За Девите-водачи на МПС са възможни аварийни ситуации, затова бъдете по-внимателни и концентрирани. Пешеходците пък да пресичат на обозначените за това места. Във финансовите въпроси ще ви бъде полезен нестандартния подход.

     
 

Везни

Благоприятен и твърде симпатичен ден. Нараства личностното ви обаяние и ще се радвате на значително добро самочувствие и настроение, на които чак ще ви завиждат някои хора. Обмисляйте внимателно решенията си и изборите, които правите.

     
 

Скорпион

Времето е доста сложно в някои отношения. Не ви достига енергията, от която се нуждаете в момента. Инициативите ви са трудни в момента. Могат да възникнат проблеми с парите у дома ви. Не се отдавайте на чревоугодничество. 

     
 

Стрелец

Добър ден за търсене на нестандартни решения на стари проблеми. Усилва се вашата аура и се повишава жизненият ви потенциал. Реализирайте се по най-доброто за вас направление. Не си поставяйте трудно изпълними цели. 

     
 

Козирог

Сериозен и напрегнат ден (в някои отношения), в който се изисква повече отговорност, усърдие и търпеливост. Смело преминете към начертаните задачи, но се старайте да оставите прекомерните амбиции на заден план.

     
 

Водолей

Възможно е да се зароди конфликт на работното място. В дома ви също може да е напрегната атмосферата, заради пренасяне на проблемите от едното на другото място. Преодолейте вашата ленивост и се вземете в ръце. 

     
 

Риби

Ще усетите прилив на сили и жизненият ви тонус ще продължи да се повишава. Балансирайте емоциите между колегите си без да вземате ничия страна. С много деликатност и такт ще преодолеете назрелия проблем. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Не особено удачен и успешен „черен” ден. Ако не е наложително, въздържайте се да придвижвате важните за вас неща. Приемете изчакващата стратегия. Дори да предприемете нещо и то стане, ще бъде кратковременно и не особено успешно. Но изборът си е отново ваш.  Така че спотайвайте се, не предизвиквайте съдбата, не вземайте съдбоносни решения, не правете важни стъпки. Нищо ново да не се започва, но могат да се продължават започнатите дела. Днес лесно се изпада в заблуди. Има голяма вероятност от натравяне на организма. Време, когато изплуват на повърхността всички страхове и страсти. Можете да получите обиди и от най-приятните и безобидни хора. Старайте се да не реагирате на тях, защото без друго в повечето случаи те са несправедливи.