Григор от Австралия: С нетърпение чакам да се прибера вкъщи

И да спечелим отново турнира в София заедно!

Григор Димитров, който влезе в топ 8 на първия турнир от Големия шлем за 2018 г. Australian Open, направи специално обръщение към всички, които очакват да се завърне в България за DIEMA XTRA Sofia Open. Турнирът от сериите АТП 250 е между 4 и 11 февруари в „Арена Армеец“,съобщи БФ Тенис.

Ето какво каза световният №3 от Австралия: „Здравейте, България. С нетърпение чакам да се прибера и да играя турнира вкъщи – DIEMA XTRA Sofia Open. Надявам се да сте там. Миналата година заедно спечелихме турнира. Надявам се отново да го спечелим – заедно! Поздрави на всички! До скоро!“


От Australian Open Григор идва у нас за DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Билетите за очаквания с голям интерес турнир в София са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

Третото издание на Sofia Open получи голяма подкрепа от сериозни компании. DIEMA XTRA, част от Нова Броудкастинг Груп, е генерален спонсор турнира от сериите АТП 250. Основни спонсори са Dubai Duty Free, Първа инвестиционна банка, „Теленор“ и Emirates. Официални спонсори са „ЕКО България“, McDonald’s, Rexona, „Банкя“, хотел „Маринела“, Mazda, Asics, Head, Dominos, „Евроинс“ и зимен курорт Банско.