Слънчев календар - понеделник, 22 януари 2018 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - понеделник, 22 януари 2018

21 януари 2018, 18:07 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

8 слънчев ден –Ден на Благодатта, на Вси Светии, свързан с преображението. Ден на чудесата и подмладяването. Планета Уран и отчасти Слънцето.

Тотем на деня – Мангуста, символ на риска и свободата.

Ден на поклонение и почитание към светците. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Именно днес можем да получим Божия благодат. Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Новото може да дойде неочаквано. Бъдете готови за неочаквани неща. В този ден най-добре нищо да не се планира. Плановете може да станат точно на обратно. Живейте свободно и независимо, а не по график. Ще им върви само на тези, които са разкрепостени и на тези, които са готови да рискуват. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Не си правете изводи само по чутото. Добре е да се проявява гостоприемство, нови запознанства, сключване на устни договори. Ден за неочаквано разкриване на информация. Благоприятно е за пътуване, но само на къси разстояния. Подходящо е за нови начинания, особено с елементи на авантюризъм. Време за освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса ни. Ден за очистване, затова се препоръчва измиване, подстригване, козметични процедури.

Да не се започват съдебни процеси и операции с недвижима собственост. Неподходящо време за ремонт и за рутинна работа.

В този ден се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени.

Диета - Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте. Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти. Полезно е да се изпие чаша кафе, 50 гр коняк за повишаване на тонуса и подобрение на умствената дейност. Да се ядат лимони, киви, ананас, праскови и други богати на витамини продукти.

Облекло -  Препоръчва се носенето на пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво.

Знамения – Да видите зорницата, падащи звезди, светещи лампички – нови запознанства или добри неочаквани събития.

Ако се препънете и паднете – знак, че в живота пропускате добри възможности.

Ако до вас падне перо от птица – знак за блага вест.

Сънища – Те са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство – лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни – лъжи, клюки, слухове.

Числа на деня – 8, 9, 64, 75Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп