Дневен хороскоп - неделя, 21 януари 2018

Хороскоп

20-01-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Голяма е вероятността сами да си решите някакви заплетени проблеми. Проверявайте всеки, който участва в предстоящите събития. Ще ви трябват и резервни сили за необходимите действия. 

     
 

Телец

Не бъдете прекалено крайни в убежденията си. Бъдете отворени да чуете и нови предложения и идеи, които могат да се окажат доста по-полезни. Има опасност да станете прекалено властни и собственически настроени в отношенията си към другите. 

     
 

Близнаци

Чувствате се достатъчно заредени с енергия и оптимизъм. Лесно ще преодолявате препятствията в този ден. Само вашата разсеяност може да ви създаде неудобство. Добре ще е да се сдържате да влизате в спорове и разправии. 

     
 

Рак

Днешният ден обещава да бъде положителен. Неведома сила може да ви застави да действате по по-ирационален начин. На моменти ще потъвате в повече загриженост, отколкото ви се полага. 

     
 

Лъв

През днешния ден ще бъдете по-самовглъбени в себе си. Ако у вас възникне и най-малкото подозрение относно планираните ви действия, то те няма да са съвсем безпочвени. За вас е много важно да наблегнете на пълноценната почивка. 

     
 

Дева

В душата ви има натрупани толкова смут и вътрешни конфликти, че ще е добре, ако успеете да се отпуснете и да релаксирате. Не се прехласвайте и не се оставяйте да бъдете подведени от външното лустро.

     
 

Везни

Днес ще бъдете добри импровизатори. Движите се в свой ритъм ту припряно, ту забавено. Може да изпаднете в нервно и трескаво напрежение, тъй като Луната ще се движи през вашия дом на здравето.  

     
 

Скорпион

Ще ви занимават отново някакви тайни свързани или с вас, или с някой друг. Силни чувства ще ви завладеят при стечение на определени обстоятелства. Може да станете много сприхави. 

     
 

Стрелец

Ако сложната ситуация не се развива в исканото от вас направление, това още не означава, че е възможно да се развие най-лошия сценарий в събитията. Не се поддавайте на лошото настроение. 

     
 

Козирог

На вас ви трябват власт и пари, но не всички могат да ги притежават. Примирете се с каквото имате или пък недейте. Днес ще бъдете доста инициативни и предприемчиви. В опита си да обясните на противоположната страна с какво не сте съгласни, може да претърпи неуспех.

     
 

Водолей

Небесното влияние може да донесе конфигурацията на успеха и щастието. Мнозина от вас ще бъдат любовно настроени и това ще ги подтикне към определени действия. Ами освен да им пожелаем късмет! 

     
 

Риби

За съжаление нестабилен ден, носещ двойствени ситуации. Не е задължително всички да ги изпитат на гърба си. Не се препоръчва предприемането на нови дела. Не се оставяйте на отрицателните емоции да ви завладеят. Нека в душата ви да цари мир и хармония.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Енергията на деня е пасивна. В този период се поглъща и усвоява енергията на Вселената. Старинно поверие казва, че “ако небето е много ясно или обратното, закрито е от много облаци, това означава, че в света няма истинска хармония”. В този ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

Един от най-благоприятните дни. Като правило, хората стават по-възприемчиви от обикновено. При много хора в този ден се изостря интуицията, повишава се далновидността, откриват се най-различни способности. Лесно се осъществяват най-разнообразни контакти. Денят е благоприятен за романтично общуване с представители от противоположния пол.