Дневен хороскоп - събота, 20 януари 2018

Хороскоп

19-01-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Прекрасно разбирате, че не може винаги да се получи това, което искате. В това се заключава и сарказмът на днешния ден. Въпреки неразбориите в началото му, в неговия край ще имате повече увереност и надежда в утрешния ден. 

     
 

Телец

Близките ви трудно ще следват вашите вътрешни желания, ако не им обясните направо, а чакате от тях самостоятелни решения. На някои щастливци съдбата подготвя любовни приключения.

     
 

Близнаци

Дори да предпочитате да изкажете мнение и да вземете отношение по конкретен въпрос, то вашето участие е нежелателно. Не се стремете да се отличавате от множеството през този ден. Делата ще се развият по-добре без да се намесвате.

     
 

Рак

Новият ден ще открие нова страница за вас и никога не знаете как ще завърши тя. Можете да бъдете душата на компанията, но и можете да загубите очарованието си сред пожар от недоразумения. 

     
 

Лъв

Много сили и средства могат да ви отидат за решаване на битови проблеми. Обърнете се за помощ към домашните си, обсъдете с тях проблемите. Вземете съвместни решения. Добре е днес да се откажете от алкохола.

     
 

Дева

Желанията далеч не винаги са реалност. Незаслужено получена обида, по-скоро ще доведе до краткотрайна депресия. Еднообразието ви е непоносимо и досадно. Не се отчайвайте! Скоро ще има положителни резултати. 

     
 

Везни

Набелязаните задачи ще ви се удават. Днес съдбата е благосклонна към служителите в сферата на обслужването. Удачни ще бъдат някои търговски операции. Вашият безукорен стил на дрехите ще създава благоприятно впечатление у другите. 

     
 

Скорпион

Напрегнат и сложен ще се окаже денят за вас Скорпионите. Не са изключени спорове и разправии по финансови въпроси. Възможни са и неочаквани разходи поради стечение на обстоятелствата. 

     
 

Стрелец

Днешните обстоятелства няма да се стекат много добре за повечето представители на Стрелците. Рисковано е да давате пари, но ако вие търсите, вероятно спонсорите ще бъдат щедри. 

     
 

Козирог

Вашето обаяние ще бъде днес на висота и може да успеете да сломите някое непристъпно сърце, кой знае. В дома ви има неуредени неща, но за тях не мислите сега. Към края на деня може да изпаднете в душевен дискомфорт. 

     
 

Водолей

Звездите ви даряват такова състояние, при което няма да съществуват препятствия пред поставените цели. Случайно подхвърлени думи могат да наранят самолюбието ви. Никой не е искал да ви обижда, просто днес сте по-уязвими.

     
 

Риби

Обстоятелствата ви препоръчват, ако получите срочно поръчение от началството да не бързате с изпълнението му, защото много скоро нещата ще се променят. Не се увличайте да флиртувате!

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на положителни емоции, радост и щастие. Не защото всички събития са толкова позитивни, а защото виждаме света, така както ни се иска да го видим и приемаме желаното за действително. Впоследствие ние жестоко се разочароваме и преживяваме. Най-тъжното е, че никой не е виновен за тази ситуация. Ние сами се вкарваме в заблуждение. Лесно може човек да се влюби от пръв поглед, до колкото гледаме на света през розови очила.

Денят е предназначен за планиране и изпълнение на делата, които нямат основополагащо значение за нашия живот. Не бъдете отмъстителни! Ако някой ви е сторил нещо лошо, това не значи, че трябва да му отвърнете със същото в замяна. Ако един човек е лош за вас, това съвсем не означава, че е лош и за другите. Доброто в света трябва да нараства!