Боян Йорданов: Монтана ни натисна със сервис

Има втори двубой, вратите са отворени и за двата отбора

Българският национал и капитанът на гръцкия Фойникас (Сирос) Боян Йорданов стана най-резултатният играч в мача с Монтана, от 1/8-финалите на Купата на претендентите, който се проведе в монтанската зала "Младост". Йорданов завърши с 23 точки, но неговият отбор загуби с 1:3 гейма. Диагоналът поздрави Монтана за победата, като заяви, че съперникът има млад и перспективен отбор,съобщи БФ Волейбол.
 
 "Монтана ни натисна със сервис. Оправдаха се очакваниятa. Случи се точно това, което знаех, което треньорът обясни на видеоанализа преди мача. Все пак има втори двубой, вратите са отворени и за двата отбора", коментира волейболистът.
 
 "Сами си изпуснахме последния гейм, можехме да вкараме срещата в тайбрек. Това не омаловажава играта на Монтана. Това е един млад, перспективен отбор. Поздравления за победата. Даниел Пеев е добър требньор, организационно се движат добре. Мисля, че сега и в първенството ще играят по-освободени психически и ще показват каквото могат", добави Йорданов.
 
 "Със сигурност ще се опитаме да променим някои неща за втория мач. Основото е посрещането, тъй като без посрещане видяхте, че малко трудно се справяме.  Ние имаме този проблем от началото на първенството на Гърция. Ще се опитаме да го подобрим", завърши играчът на Фойникас (Сирос).