Кавани изравни рекорд от 156 попадения за ПСЖ на Ибрахимович

Спорт

18-01-2018, 11:19

Снимка:

btv

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кавани сподели за скандала с Неймар

Кавани: От уважение оставам в ПСЖ

Неймар отново показа огромен егоизъм

ПСЖ разби Дижон с 8:0 в мач от първенството на Лига 1 на "Парк де Пренс" и постигна рекордна победа на своя стадион. Парижани изравниха свое постижение. Като гост в шампионата имат победа над Троа с 8:0. Най-голямата победа в историята на ПСЖ е за Купата на Франция, където побеждават като гост Кот Шод с 10:0.

В мача с Дижон четири попадения отбеляза Неймар, две Ди Мария и по едно Мбапе и Ибрахимович. В тази среща за пореден път Неймар показа огромен егоизъм. Кавани бе отбелязал гол по-рано в срещата и изравни рекорда на Ибрахимович за 156  попадения за ПСЖ във всички турнири.


При резултат 7:0 Кавани бе фаулиран и,ако бе изпълнил дузпата можеше на "Парк де Пренс" пред феновете на парижани да бие головия рекорд на Ибра.
Но Неймар безцеремонно реши да бие дузпата. Така бразилеца вече има 24 гола за ПСЖ от 23 изиграни мача във всички турнири. Също така Неймар е и с 15 асистенции.


Със сигурност тази егоистична проява на Неймар ще задълбочи още повече конфликта между него и Кавани. Тепърва ще се види това дали ще има отражение. На домашна сцена, където ПСЖ е без конкуренция няма да се усети нищо. Но тепърва предстоят важни мачове от Шампионската лига. Да, Реал е в много слаба форма в момента, Роналдо има психологически проблеми и иска вдигане на заплатата. Говори се, че Неймар ще го замести в Реал.

Но все пак не трябва да се подценяват двата мача между ПСЖ и Реал. И в тези срещи не е нужно в лагера на парижани да има и капка егоизъм, ако искат да се възползват от слабата форма на Реал и да продължат напред.