Дневен хороскоп - петък, 19 януари 2018

Хороскоп

18-01-2018, 18:27

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Не изпускайте нито за миг множеството малки детайли, от които зависят големите неща. Приемайте с достойнство критиката на околните и после размишлявайте върху това. От вас зависи да промените намеренията на някого.

     
 

Телец

Днес не е необходимо да скривате нищо от другите. Никой няма да използва вашата откровеност срещу вас. Разсъждавайте за живота си, споделете за плановете си, може да получите добър съвет. 

     
 

Близнаци

Връщате се отново в обичайният жизнен ритъм и се заемате с прекъснатите дела. Няма предпоставки за неприятности през днешния ден. Денят е благоприятен за завързване на полезни контакти. 

     
 

Рак

Поддържайте контакти с хора, които са полезни за вас. Това може да ви помогне много. Използвайте малко хитрост, за да подсилите позициите си.  Не пренебрегвайте с лека ръка съветите на другите. В тях има доста резон.

     
 

Лъв

Благоприятно време, в което може да има промени за по-добро. Все още избягвайте по-големите контакти и по-малко общувайте. Препоръчва се повече уединение. С това ще избегнете редица недоразумения, излишни спорове и неприятни моменти. 

     
 

Дева

Смелите експерименти ще доведат до впечатляващи резултати. Събитията и хората ще се пречупват през калейдоскопа на вашето възприятие. В някои моменти няма да сте толкова адекватни в преценките си. Не бързайте да правите още своите заключения. 

     
 

Везни

През този период се препоръчва да се правят планове и да се пристъпва нови проекти, да се очертават нови идеи, да се анализират внимателно проблемите и въпросите на бъдещето, както и тези, които още не са реализирани.

     
 

Скорпион

Животът ви ще бъде повече скован и зависещ от условностите. Прекалено много изразходвате от своята енергия и сили. Избягвайте разхищението им в различни посоки. Сега не е време да се потапяте в света на илюзиите. 

     
 

Стрелец

Необходимо е да се научите да съвместявате равномерно почивка и работа и да не се претоварвате само в едната посока. Това е много важно за душевното ви равновесие. Ще трябва да се погрижите за множество неща.

     
 

Козирог

Ще постигнете успех там, където се стремите, но само ако се придържате към абсолютна самодисциплина. Трябва да си наложите някои самоограничения през това време и да спазвате определени условия.

     
 

Водолей

Повишаване на енергийният ви потенциал. Ако не ви удовлетворяват обстоятелствата около вас, опитайте да направите някои промени, а другото ще започне да се променя от само себе си. 

     
 

Риби

Ще се почувствате малко неустойчиви и зависими донякъде от другите. Добре пазете своите тайни, защото има голяма вероятност да станат явни. Обстоятелствата може да вземат неочакван обрат, а някои хора да застанат срещу вас.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Символ на деня е Дървото на познанието за доброто и злото. Ден на информацията. Луната ни открива достъп до сакрален информационен поток. Обикновено в този ден човек узнава и доброто, и лошото.

Всички архаични езически култури са имали набор от определени текстове, чрез които са се обръщали към небесната владетелка Луната. Чрез молитви, изричания и мантри човек е можел да установи връзка с лунната енергия и да влезе с нея в непосредствен контакт. Молитвата съответстваща на лунната енергия през днешният ден е:

“Отче наш, ти който си в небесата! Да се свети името Твое, да дойде царството Твое, да бъде волята Твоя, както на небето, така и на земята. Хляба наш насъщен дай го нам днес и прости ни дълговете наши, както и ние прощаваме на нашите длъжници. Не ни въвеждай в изкушение, но избави нас от лукавия, защото са твои и Царството, и силата и славата сега и во веки веков. Амин!”