Ако Балотели е все така сериозен...

Спорт

17-01-2018, 18:00

Снимка:

btv

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Марио Балотели кани Сако в Ница

Балотели се завръща в "скуадра адзура"

Супер Марио щеше да е един от най-големите футболисти

Ница завърши 2:2 като гост на Монако. Победата бе изпусната в края на мача, когато Радамел Фалкао изравни в допълнителното време.

Двата гола за Ница отбеляза Марио Балотели. Както винаги с неговата присъща и невероятна лекота в поемането и отиграването на топката. В голяча част от мача Супер Марио се връщаше да помага и в защита.

Ако бившият италиански национал играеше така постоянно през годините сигурно щеше да е е един от най-големите играчи на нашето време.

Без да преувеличаваме нямаше да отстъпва може би по нищо на Роналдо. Проблемът на Балотели е,че няма такава самодисциплина, каквато притежава португталеца.
И тук пак казваме "ако". Ако Балотели имаше такъв самоконтрол като футболист и упоритост  щеше да е наистина голям играч.

Вроденият талант на Марио е очевиден и безспорен. Но неговият проблем е,че той е играч на приливи и отливи. Напоследък вес по-често на приливи. Когато показва сериозност веднага си проличава на терена.

В момента Марио играе за Ница и отборът дърпа напред в класирането. Всичко това е благодарение най-вече на Балотели, който проявява амбиция да показва огромния си талант. И с това да радва феновете. Той е от тези футболисти заради, които си заслужава да гледаш даден мач.