Дневен хороскоп - четвъртък, 18 януари 2018

Хороскоп

17-01-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ще ви занимават само актуални въпроси. Някои от вас ще водят преговори, където ще се изисква вземане на твърди окончателни решения. Съдбата ще ви постави в нови условия на съществуване, по-скоро съзидателни, отколкото разрушителни. 

     
 

Телец

Ще имате определено добра делова настройка. Може да помислите да обедините усилията си с делови партньори. Чувствителността ви е повишена, но можете да вземате мъдри решения. Възможни разногласия в любовните отношения.

     
 

Близнаци

Наситен с емоции ден и добър за общуване. Ще промените гледната си точка относно нещо. Вие като никой друг ще разберете, че съдбата е твърде променлива. Философски оценете случващото се. 

     
 

Рак

Могат да възникнат неотложни дела или да се наложи да ликвидирате някакви проблеми. Ще натрупате нови полезни впечатления. За вас най-добрият спътник и приятел се явява любимият човек.

     
 

Лъв

Делата ви ще се развиват успешно, всичко ще става по най-добрият начин за вас. Има вероятност обаче с някого да кръстосате шпаги в разрешение на спорове и конфликти. Внимавайте какви думи изричате.

     
 

Дева

Не е необходимо за никъде да бързате. Обръщайте внимание не само на дребните детайли в работата си, но и на всичко останало. Ще имате възможност да се порадвате на простите житейски радости. 

     
 

Везни

Днес всичко ще ви се удава лесно, затова наблегнете на разрешението на належащите проблеми, без да губите ценно време. Подходящ момент за близост с партньора ви и изобщо за любов, предложения, срещи.

     
 

Скорпион

Сякаш сте потънали в унес. Ако не се ободрите, трудно ще изпълните вашите задължения. Макар да изглеждате самостоятелни, вие поемате от енергията на околните. Вслушайте се в дадените ви приятелски съвети. 

     
 

Стрелец

Постарайте се да бъдете точни навсякъде и във всичко, и нещата ще вървят по мед и масло, всичко ще ви се удава с лекота и ще бъдете доволни. Някои въпроси ще се решат и без вашата инициативност, просто от само себе си.

     
 

Козирог

Действайте по нов план, бъдете открити за нови идеи и запознанства. Забравете старите обиди и зарежете комплексите. Най-доброто време за размишление е и не бързайте още да вземате решения.

     
 

Водолей

Днес имате желание да успеете навсякъде и във всичко. Ако тръгнете да се занимавате с няколко неща едновременно, то стресът ви е гарантиран тогава. Вечерта ви очаква подем в настроението. 

     
 

Риби

Разни съмнения ще минат през главата ви. Днес ще наблегнете над сериозни професионални въпроси. Не всичко зависи от вас, но също и от други хора. Следете за съблюдаване на вашите права. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден не е добър и се препоръчва да не се започва нищо ново, но може да се занимавате с обичайните неща и ежедневните си работи. Необходимо е да се направи първата стъпка към реализация на импулса от първия лунен ден, за да не зацикли в мъртва точка. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Не оставайте пасивни. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Колкото повече енергия отдава, толкова по-бодър ще се чувства. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности и се възползвайте. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение.