Патриотите ще гласуват против вота на недоверие - bulgaria.utre.bg

Патриотите ще гласуват против вота на недоверие

17 януари 2018, 14:28 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    plevenutre

Според тях мотивите са смехотворни

Обединените патриоти ще гласуват срещу вота на недоверие.

Имаме предварително решение, че ще гласуваме срещу този вот на недоверие, по хиляди причини, най-малкото защото мотивите, които бяха внесени днес от Корнелия Нинова, са смехотворни. Това заяви пред журналисти в парламента секретарят на ПГ на Обединените патриоти Борис Ячев.

Фактът, че БСП се люшка в продължение на месец и половина за това какви мотиви да внесе - имаше залитане към здравеопазване, саниране, доказва, че желанието за този вот е изцяло политически стремеж на Корнелия Нинова да си даде допълнително един час политическо говорене и да реши донякъде свои вътрешни проблеми, свързани с нейното укрепване като лидер, коментира Ячев. Според него половината от ръководството на БСП са чули мотивите на вота едва днес. "Мотивите за този вот са съчинени в политическата канцелария, лаборатория, на Кирил Добрев и Корнелия Нинова", коментира Ячев, предава БТА, цитира Нова Телевизия.

Според Борис Ячев проблем с корупцията има във всяка една държава в различна степен. "По-важното е тези проблеми да се решават", заяви той и допълни, че след 4-5 години опити да се приеме антикорупционно законодателство, то вече е факт. "Сега трябва да се даде време на новия антикорупционен орган да започне работа и да постигне резултати", коментира депутатът.

По отношение на Истанбулската конвенция Борис Ячев заяви, че Обединените патриоти ще решат дали да подкрепят документа в пленарна зала след като видят какъв ще е новия превод.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета