Т. Биков: С вота на недоверие БСП само имитират политическа дейност - bulgaria.utre.bg

Т. Биков: С вота на недоверие БСП само имитират политическа дейност

17 януари 2018, 14:07 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    ГЕРБ

БСП направиха грешка, лошо изиграно действие

„С вота на недоверие БСП само имитират политическа дейност“, коментира пред журналисти Тома Биков от ГЕРБ. „Докато в Брюксел цяла Европа приветства българското председателство, в лицето на делегацията, водена от Борисов, тук в Народното събрание ставаме свидетели на едни самоцелни действия, които целят само да имитират политическа дейност. Внася се вот на недоверие без мотиви, след дълги преговори и закани получаваме един вот, който е обречен на загуба“, смята депутатът от ГЕРБ.

Според Биков един вот има три цели. Първата е да свали кабинета, но очевидно няма да успее, не защото няма гласове, а защото България бележи най-добрите икономически показатели през последните години. „Имаме бюджет, който разхлабва коланите на българите и точно сега да спрем този тренд за удоволствие на БСП да имитира дейност, няма да стане“, категоричен бе Тома Биков. Втората цел според него е корекция на определена политика. „Корекция на министър, атака срещу определен сектор – нямаме такова нещо. Корупцията е една обща тема, която дава възможност за разтягане на локуми, но нищо конкретно. Атаката изглежда е само срещу Делян Добрев“, смята депутатът от ГЕРБ.

„Трето място – да обедини опозицията. И тази цел не е постигната. Трябваше от двете, а другата по различни мотиви ще гласува за недоверието. БСП направиха грешка, лошо изиграно действие и съм сигурен, че ще понесат политическите негативи. Още повече, една от основните цели за мен на този вот, просто Нинова да я дават по новините заедно с Борисов“, убеден е Биков.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Политика