Дневен хороскоп - сряда, 17 януари 2018

Хороскоп

16-01-2018, 18:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ще повечето от вас ще бъде един спокоен и умерен ден. Не бързайте и ще стигнете там, където сте се запътили. Всяка изпречила се трудност, ще бъде решена само при вътрешна уравновесеност на състоянието ви.

     
 

Телец

За повечето от вас  може да бъде труден ден. Вашето състояние напълно ще зависи от материалните неща, от финансовото ви положение. Не се поддавайте на изкушенията, защото може да изпаднете в зависимост.

     
 

Близнаци

Денят е добър за творчески изяви на личността. Бъдете внимателни със своите мисли. Може да ви споходи някаква оригинална идея, запишете я. При пътуване бъдете предпазливи. Възможно е техниката или механиката да ви изненадат.

     
 

Рак

Днес можете да попаднете под нечие психологическо въздействие и да бъдете напълно омаяни. Отдалечили сте се малко от истинската реалност, затова опитайте да бъдете по-бдителни.

     
 

Лъв

Вие напълно ще можете да управлявате ситуацията. Днес е актуално правилото: “Който търси, намира.” С активност ще постигнете желаното, но трябва да пипате с “кадифени ръкавици”. Силовите методи до никъде няма да доведат.

     
 

Дева

За вас изгледите са за един труден ден и с много вътрешно напрежение. Ще преживеете последствията след стрес или преминаването през трудности. Възможно е да научите ценен урок.

     
 

Везни

Ще си прекарате твърде приятно в компания. Все още се въздържайте да харчите пари за покупки. Това особено важи за жените. Правете всичко, което ви се прави и е разумно. Осигурете си една хубаво разтоварване.

     
 

Скорпион

Днес ще бъдете доста нетърпеливи. С помощта на повече усилия преобразувайте енергията си в нещо позитивно, насочете я към правилното русло. Успехът ви като цяло зависи от вашата вяра в собствените сили. Всичко останало ще бъде обезпечено.

     
 

Стрелец

Подходящ ден за сериозна и конструктивна работа, командировки и делови преговори. Благоприятно за аналитична и интелектуална дейност. За вечерта не планирайте важни мероприятия. Наблегнете на почивката. 

     
 

Козирог

Желателно е да окажете помощ на тези, които се нуждаят. Всички обещания дадени днес са напразни. Възможно е някои да претърпят някакви загуби. Нищо ново не започвайте, защото няма да можете да го доведете до края.

     
 

Водолей

Постарайте се да планирате подробно днешния ден и после следвайте предначертаното. Мнозина ще получат удоволствие от работата. Импровизираните решения днес не са много удачни. 

     
 

Риби

Действията ви ще са подчинени на текущите дела. Не се доверявайте на хора, които малко познавате или не сте проверили. Лесно могат да ви измамят или окрадат. Може да попаднете в информационно затъмнение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи. Първичният импулс се спуска на равнището на физическото тяло и го пробужда. Добър ден за гладуване и за установяване на индивидуална диета. Сега може да се определи кое е полезно и кое вредно за организма. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение днес, не е вашата храна. Това към което ви тегли като храна, значи е полезно за вас. Същото правило важи и за хората. Вие можете да почувствате, с кого е нужно да общувате и кого трябва да избягвате. В този ден не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, да избягвате конфликтите на всяка цена. Вибрациите на деня подтикват към алчност, затова трябва всячески да развиваме в себе си щедрост и не трябва да съжаляваме за това, от което се освобождаваме.