Напусна ни Георги Бояджиев - bulgaria.utre.bg

Напусна ни Георги Бояджиев

16 януари 2018, 15:52 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Георги Бояджиев е участвал в отбора, който представя страната ни на първите състезания по волейбол на Олимпийските игри в Токио (Япония) през 1964 година, където България заема престижното 5-о място.

Участвал в отбора, който представя страната ни на първите състезания по волейбол на Олимпийските игри в Токио (Япония) през 1964 година,където България заема престижното 5-о място.

С прискърбие ви съобщаваме за кончината на един от доайените на пазарджишкия волейбол Георги Бояджиев, който ни напусна на 76 годишна възраст. Георги Бояджиев е бил национален състезател на България, играл на поста разпределител. Участвал  в отбора, който  представял страната ни на първите състезания по волейбол на Олимпийските игри в Токио (Япония) през 1964 година, където България заема  престижното 5-о място. След прекратяване на състезателна дейност той продължава и с треньорска кариера,съобщава БФ Волейбол.
 
Погребението се състоя на 15 януари (неделя) в Пазарджик.
 
БФВ поднася своите дълбоки съболезнования на близките на Георги Бояджиев и на цялото българско волейболно семейство за огромната загуба.
 
ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета