Дневен хороскоп - вторник, 16 януари 2018

Хороскоп

15-01-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Може да бъдете помолени за помощ от някой стар познат или някой познат ще дойде с интересно предложение. Не предприемайте големи и важни покупки като закупуване на телевизор, компютър, кола, недвижими имоти. Внимавайте при работа с документи.

     
 

Телец

Фокусирайте се върху определянето на основните цели и програмата за постигането им. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност – довършете ги. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

     
 

Близнаци

Не е най-доброто време за общуване с държавните органи и представители на структурите на властта. Във финансово отношения нещата също не вървят гладко. Голяма е вероятността от задръжки. Успехът е далеч от вас. 

     
 

Рак

Денят не е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници. На всяка цена избягвайте изясняване на отношения. В един разгорещен конфликт е малко вероятно да спечелите. 

     
 

Лъв

На вашия семеен небосклон се събират облаци. Не трупайте обиди в себе си. Обсъдете ситуацията с близките, но не влизайте в противоречия с тях. В противен случай нещо маловажно, може да стане причина за по-сериозен конфликт. 

     
 

Дева

Избягвайте справянето с трудните задачи днес. Бъдете внимателни при работа с документи. Внимателно прочитайте всичко. Не вярвайте на празни обещания и проверете цялото информация. Намалете общуването. Заемете се с възстановяване на душевното спокойствие. 

     
 

Везни

Въздържайте се от дела, които изискват твърде активни действия. Успех на работа, неприятности в личния живот или обратното. Не се разпилявайте. Ако започнете едно дело, довършете го докрай и не се занимавайте с друго. 

     
 

Скорпион

По-добре отложете важни бизнес срещи и преговори. Стремете се колкото може по-малко да общувате. Съобразявайте се с мнението на другите. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати. 

     
 

Стрелец

Всички ваши начинания ще бъдат съпровождани  от емоционален подем. С лица на ръководни постове не влизайте в дискусии и още по-малко да търсите своите права. Избягвайте да правите големи покупки.

     
 

Козирог

Преди да предприемете нещо, по-добре се консултирайте с хора, които знаят и умеят повече. Вие сте пълни със сили и енергия, но дали ще можете да я приложите в полза на делата си, зависи само от вас. 

     
 

Водолей

Може сами да се чувствате недоволни от себе си или това, което ви заобикаля. Прекомерното натоварване сега е противопоказно. Опитайте се да достигнете целите си като правилно разпределите делата си за деня.

     
 

Риби

Нещата, които са насрочени този ден може би ще минат успешно въпреки неблагоприятните влияния. Може да си позволите определен малък риск, без да се страхувате от евентуални последици.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Денят има тежка енергия. Нищо не трябва да се предприема и да се започва или планира, защото е голяма вероятността да се развали и да донесе неприятности. В този ден не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Навсякъде трябва да бъде светло, наред с електрическият ток е добре да са запалени и свещи. Не общувайте с хора, които се стремят да ви призоват към дълбоко личен разговор. Избягвайте провокации, спорове, конфликти, изясняване на отношения. Сънищата са измамни и могат да бъдат неприятни.