Найден Найденов: Играчите са жадни за трофеи

Следващата цел е титлата

Нефтохимик 2010 (Бургас) е новият носител на Купата на България при мъжете . Старши треньорът на бургазлии Найден Найденов бе изключително доволен от начина, по който неговият отбор изигра турнира. Бургазлии спечелиха трофея след успех над Монтана с 3:0 гейма в монтанската зала "Младост",съобщи БФ Волейбол.
 
"Успяхме да възстановим Георги Братоев максимално бързо. Той имаше голямо желание и каза, че ще играе точно преди да почне мачът. Важно е, че издържа", заяви след успеха треньорът на Нефтохимик 2010.
 
 "От началото на шампионата не играехме много убедително. За всеки отбор, който се изгражда, е трудно. От миналата година в тима са само двама – братя Братоеви. Другите всички са нови и трябва време, за да бъдем в синхрон", коментира Найденов.
 
"Следващата цел е титлата. След максимална концентрация е нормално да има спад. Тези играчи са жадни за трофеи, искат да печелят. От една страна е лесно, от друга не толкова да си треньор на такива състезатели. Първо трябва да успееш така да ги ръководиш, че те да имат уважение и респект към теб. Но когато нещо трябва да се изпълни, трябва да го кажеш 1-2 пъти, а не да го повтаряш постоянно", каза Найденов