Седмичен хороскоп за 15 - 22 януари 2018

Хороскоп

14-01-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Реалността ви стига!

Целите и мечтите ви придават допълнително значение на настоящето. Не се опитвайте да превземате нечие сърце чрез щурмуване. Позволете на събитията да следват естественият си ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. Бъдете внимателни при работа с документи и не подценявайте значението на парите. При пътуване са възможни дребни неприятности. Стремете се към правилното разпределение на човешките и паричните ресурси.

Благоприятни дни- 17, 18, 19

Неблагоприятни дни- 15, 16

     
 

Телец

Добър момент за осмисляне!

Трябва ви едно дълбокомислено самовглъбяване за осмисляне на настоящето ви. Ревизирайте чувствата, целите си и вижте дали няма да стигнете до по-конструктивно решение какво да правите с живота си. Търпението на партньора ви също не е безгранично и скоро може да свърши. Практически нищо не заплашва финансовата ви стабилност. Постарайте се да има съизмеримост между вашите претенции и възможностите ви. Създайте си един по-здравословен режим на съществуване.

Благоприятни дни- 15, 16, 20, 21

Неблагоприятни дни- 17, 18, 19

     
 

Близнаци

Насладете се на успеха!

В последно време вашият имидж се е повишил и през тази седмица ще почувствате видимите резултати. Необходимо е да поработите още и на равнище компетентност, скромност и надежност. Имайте предвид, че на вас ви се доверяват и разчитат. Не бъдете разпиляни. В началото на седмицата трябва да сте пестеливи  откъм сили и средства. В края й обаче можете да се разпуснете и да се наслаждавате на собствения си успех с чисто сърце. Предстоят интересни събития.

Благоприятни дни- 17, 18, 19

Неблагоприятни дни-  20, 21

     
 

Рак

Спрете да бягате от реалността!

Престанете да се укорявате за несполуките, вместо това опитайте нещо по-различно. Няма място за вайкане. Прощавайте си грешките и се поздравете за постиженията си. Не се “разтваряйте” в отрицанието. Очите на противоположният пол ще бъдат вперени във вас по настойчиво от досега, затова се стегнете и набързо се вкарайте във форма. Това е един добър стимул за вас. Може да ви споходи желание да промените своя облик, за да изглеждате по-елегантни и ефектни.

Благоприятни дни- 20, 21

Неблагоприятни дни- 15, 16

     
 

Лъв

Помирете се със себе си!

При вас все още ще имат отражения събитията от предходните периоди. Стремете се да изявите най -доброто от своята същност. Някои хора могат непреднамерено да ви подведат, затова много не се предоверявайте! Ако около вас се заформя романтично познанство в момента, имайте предвид, че възможността за нещо сериозно за сега е равна на нула. Но съвсем скоро се приближава времето за нещо по-позитивно. Избягвайте да провокирате емоционално другите хора.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 17, 18, 19

     
 

Дева

Бъдете свободни!

Ще преживеете седмицата благополучно и нормално. Отърсете се от всичко, което ви дърпа назад. Ваш е изборът как да постъпите, но знайте, че занапред имате добри алтернативи за действие. Чувствата ви ще бъдат подложени на малко изпитание. Ако партньорът до вас ви подкрепи, значи имате правилният човек до себе си. Трябва да разширите хоризонта си и в пряк и в преносен смисъл. Не губете вяра в доброто, което стои  пред вас. В далечината изплуват по-добри перспективи.

Благоприятни дни- 15, 16

Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Везни

Винаги давайте по нещо от себе си!

Усилията ви ще бъдат възнаградени, макар и не  веднага. Вашето ангелско търпение започва да ви носи добри резултати в емоционалната сфера. Човекът, който ви обича ви дарява цялата си обич. Ще настъпи възобновяване на енергията и оптимизма при вас. Ако проявите малко тактика, ще успеете да завъртите “колелото на късмета”. Залог за успеха е сътрудничеството ви с правилния човек. Предстоят ви не малко разходи за представителни цели.

Благоприятни дни- 17, 18, 19

Неблагоприятни дни- 15, 16

     
 

Скорпион

Ако не слушаш, ще усетиш!

Може да не харесвате живота си, себе си, да искате да сте други или на друго място, но вашите чувства няма да променят реалността на положението ви. Поведението е това, което ще промени всичко. Но готови ли сте на големи крачки? Дори категорично да не ви харесват някои привички на партньора ви, сега е най-неподходящият момент да му заявите това. Практичност и въздържание ще са качествата, които ще ви изведат до успеха. Вашите старания ще укрепят материалното ви положение. Способността ви да правите всичко максимално бързо е похвална.

Благоприятни дни- 15, 16, 20, 21

Неблагоприятни дни- 17, 18, 19

     
 

Стрелец

Направете малко бягство!

Седмица на усилена работа в офиса и личния живот. Дори да се чувствате добре, жизненият ви тонус е занижен. Вашето възстановяване е част от голямото уравнение. Следва да се избягват големи натоварвания и напрежения. Постарайте се да избягвате конфронтации с партньора и близките си. Проявете вашата щедрост. Добре ще е да направите едно малко бягство от действителността. Метнете се на колата си или на някой влак и последвайте този импулсивен порив до край. Това приключение ще ви съживи и възобнови.

Благоприятни дни- 17, 18, 19

Неблагоприятни дни-  20, 21

     
 

Козирог

Конкретизация на вашето положение!

Всичко изглежда добре при вас. Повечето ще се радват на добро здраве. Постепенно се повишава жизненият ви  тонус, а с това се увеличава и вашата работоспособност. Съвсем обективно оценявате вашите действия, затова не допускайте да ви насаждат чувство за несъществуваща вина. Не позволявайте на негативните чувства да вземат връх във вас. Който трябва нека да си сърба попарата, не вие! В края на седмицата ви очакват приятни моменти, а за някого определено ще играете важна роля. Очакват ви интересни възможности.

Благоприятни дни- 20, 21

Неблагоприятни дни- 15, 16

     
 

Водолей

Гледайте по-позитивно на живота!

Ще станете генератор на нови идеи и проекти, но не давайте публичност, защото може да предизвикате завистта на околните. Нервната ви система е доста пренапрегната и добре ще й се отрази един професионален масаж. Помислете по този въпрос. Прекарвайте повече време сред природата. Избягвайте спорове с партньорите си. Пререканията могат доста да влошат отношенията ви, а не това ви е нужно сега. Някой ще се опита да ви спечели за своята си кауза, но дали това е добро за вас? Не създавайте низ от напразни нереалистични очаквания, които могат и да се провалят.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 17, 18, 19

     
 

Риби

Разрешете си някои волности!

Настъпва време плодотворно, но с монотонна работа и именно в нея можете да се проявите като силна личност. Дайте си правото да живеете нормално и да обичате! Прекалено много се самоограничавате. Откровен разговор с човека, на когото държите, може да спомогне много да се изясните и да се сближите. Намерете повече време за личния си живот. Внимавайте при извършването на парични операции. Бъдете разумни във вашата диета. Въздържайте се от тежка и мазна храна. Леко снижаване на имунитета ви.

Благоприятни дни- 15, 16

Неблагоприятни дни- 20, 21