Дневен хороскоп - неделя, 14 януари 2018

Хороскоп

13-01-2018, 18:28

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Вашите действия са решителни, смели и ефективни. Подходът ви за решаване на проблемите ви, ще предизвикат в мнозина недоумение. Хора със средностатистически ум няма да могат да ви разберат.

     
 

Телец

Благоприятен ден за всякакви земни дела. Претендирайте само за толкова, колкото сте заслужили. Не се стремете към лесен успех, той може да стане предшественик на големи проблеми. Здравето може да ви създаде проблеми.

     
 

Близнаци

Благоприятно време за почивка, за разширяване на хоризонтите, за изготвяне на планове за бъдещето, особено ако това се прави с любим човек. Избягвайте конфликтни ситуации, последната дума няма да бъде ваша.

     
 

Рак

Денят носи тежка енергия, но не е свързан със значителни събития. Не е желателно да харчите големи суми пари. Бъдете готови за упреци към вашето лекомислие. От романтичните похождения временно се откажете.

     
 

Лъв

Засилва се интереса ви към светският живот. Появява се желание за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

     
 

Дева

Ще имате да решавате не малко проблеми, при това се препоръчва да действате самостоятелно, без да очаквате странична помощ. Резултатите ще бъдат добри, ако и вие бъдете упорити и настойчиви.

     
 

Везни

Парите и Везните днес са две несъвместими понятия. Способни сте с главоломна бързина да унищожите паричните си запаси. Разбира се ще минават през главата мисли, че трябва да се икономисва, но за вас това ще се окаже доста трудна задача.

     
 

Скорпион

При много от вас ще се появят отлични идеи, свързани с дългосрочни проекти. Сега просто се нуждаете от романтични срещи, развлечения и отдих. Всичко това ще ви помогне да възстановите силата и да прекарате прекрасни моменти с хората, които са скъпи за вас.

     
 

Стрелец

От рано трябва да съставите плановете си. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Откажете се от спонтанни покупки.

     
 

Козирог

Интелекта властва над чувствата ви в днешния ден. Подходящо време за тайни мероприятия. Вашите действия ще дадат добър резултат, само в този случай, ако не причиняват вреда на никого.

     
 

Водолей

Денят е неблагоприятен, а жизнения ви потенциал е занижен, затова не са изключени неприятни моменти поради умора или претоварване. А също и повишена чувствителност към негативните влияния.

     
 

Риби

Ще трябва енергично да използвате плавниците си днес, за да избягате далеч от незавидната необходимост да отговаряте за грешките на другите. Не бъдете герои - вашата саможертва у никого няма да предизвика възхищение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Денят е посветен на вътрешния, духовен мир на човека. Трябва да се забрави за всичко материално. Още един ден, в който не трябва да се изразходва напразно сила и енергия. Да се злоупотребява с натрупания потенциал не бива, защото може да доведе до изтощение на организма. Добре е да се занимавате с медитация, тъй като има вероятност да получите интуитивно прозрение или да откриете изход от ситуация, която трябва да разрешите. Да не се отделя твърде много време на битовите проблеми. Денят подхожда за слушане на музика, за разходка сред природата. Не се препоръчва да отивате на гробища, за да не загубите енергията си в мъка и печал.