Дневен хороскоп - събота, 13 януари 2018

Хороскоп

12-01-2018, 18:29

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

На този ден с някой от вашата среда може да имате разногласия, което ще доведе както до собствената ви неотстъпчивост, така и до някои безразсъдства. Бъдете внимателни във финансовите въпроси. Не е момент за сключване на споразумения.

     
 

Телец

Плановете, които имате, вероятно ще успеете да реализирате. Опитайте се да се докажете като добър стратег. Сега трябва да изразходвате много повече енергия за неща, които преди по-лесно са ви се отдавали. Известие от близки хора може да ви зарадва.

     
 

Близнаци

Днес много неща ще ви се изяснят и ще придобиете съвсем друго разбиране за тях, тъй като енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около вас.

     
 

Рак

Хармоничните тенденции ще преобладават над нехармоничните. Разчитайте повече на собствените си сили и по-малко на помощта на околните. Внимателно се отнасяйте към хората от противоположния пол.

     
 

Лъв

Със сложни случаи не се захващайте сега, освен ако нямате надеждни помощници. Обиди и разногласия могат да възникнат в личен план. Не бъдете твърде откровени, дори с близки хора. Всичко, което казвате може да се обърне срещу вас.

     
 

Дева

Дошло е време да усетите твърда почва под краката си. Помощта на хора от по-старото поколение ще бъде полезна днес. Грижете се за вашето здраве. Нещо, което ще научите, ще ви достави приятни емоции.

     
 

Везни

Звездите ви съветват да се държите уверено и в никакъв случай да не се отказвате, дори ако ви се струва, че обстоятелствата са по-силни от вас. Причината за вътрешни вълнения и терзаене може да бъде паричен дълг или обещание, което все още не сте изпълнили.

     
 

Скорпион

Предстои ви да се занимавате с няколко неща наведнъж. Старайте се да не загубите времето си напразно. Ще се опитате да изказвате мнение и да настоявате на своето по въпроси, по които не сте толкова компетентни и това може да провокира спорове и конфликти.

     
 

Стрелец

Заемете се с нещата, с които отдавна не сте се занимавали. Можете да направите повече, отколкото си мислите. Не търсете сега финансова помощ от роднини и близки приятели. Погрижете се за нервната си система.

     
 

Козирог

Ако при изпълнението на някаква задача подходите с ум, преди това сте обмислили добре нещата, то тогава може да разчитате на добър резултат. Многообещаващ период за самотни сърца, това време е подходящо и за почивка и възстановяване на силите.

     
 

Водолей

Ако не прекалите с емоциите, нещата около вас ще се разрешат благополучно. Придържайте се днес към правилото: “мълчанието е злато”. Ако отивате по покупки, вземете си съветник, хем ще имате и приятна компания.

     
 

Риби

Днес не стигайте до крайности, тъй като те могат да ви изведат далеч от правилните решения. Не трябва да реагирате импулсивно на изказванията на околните дори да е засегнато вашето честолюбие и достойнство.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Тежък ден. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай ви очакват неприятности. Възможно е да се случват неочаквани неща. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Настроението е променливо. Докато се смеете, може да започнете да плачете. Докато се възхищавате, може да започнете да се разочаровате. В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Бъдете доволни от това, което имате. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане в авантюри. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите.

В храненето е желателно да има ограничение. Може да се проведе и гладуване. Фазата на Луната способства за смъкване на килограми. Препоръчват се очистителни процедури.