Неймар дойде в ПСЖ и интригите започнаха

Сега Тиаго Силва нападна Пасторе

 Неймар дойде в ПСЖ и интригите започнаха. От една страна Тиаго Силва и Дани Алвеш сформираха групичка заедно със своя сънародник. От друга са уругваецът Единсон Кавани и двамата аржентинци Пасторе и Ди Мария.

Най-пресната препирня е между Тиаго Силва и Пасторе. Хавиер,който е от 2011 година на "Парк де Пренс", но напоследък не получава шанс да бъде титулр, е спряган за различни отбори, и най-вече за Интер. Пасторе заявява,че има желание да остане в отбора и не е споделял с Тиаго Силва какви намерения има.


Още при идването на Неймар в ПСЖ, двамата, с другата звезда Кавани, побързаха да се счепкат. Ставаше въпрос, кой да изпълни дузпа. Дани Алвеш взе страна на своя сънародник Неймар.

По принцип в грандове, където е пълно със звезди винаги жужи като разбунен кошер. И в Реал Мадрид  също, и в Барса е така. И в Байерн. Английските грандове не правят изключение.

Ще се види как ще се отрази този климат на ПСЖ, който след месец трябва да се изправи в осминафинал от Шампионската лига с Реал. В момента "белия балет" не е в добра форма. Признава го и техния треньор Зидан. Роналдо е изпаднал в психологическа дупка. Но Реал си е Реал.
Ще видим кой от ПСЖ или Реал ще се съвземе от своите вътрешни проблеми.