Дневен хороскоп - петък, 12 януари 2018

Хороскоп

12-01-2018, 06:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Мобилизирайте всичките си сили за справяне със задачите си в действие. Имате си своите проблеми, но трябва основно вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

     
 

Телец

Денят ще бъде благоприятен за личния ви живот, за любов, за флирт. Увеличава се жизненият ви потенциал и се усилва излъчването на аурата ви. Подходящо е за семейни и приятелски събирания.

     
 

Близнаци

Ще запазите настроението си много добро, въпреки че денят ще е малко динамичен и напрегнат, с множество срещи, контакти, уреждане на задължения и тичане напред-назад. Някои от вас ще получат добри новини. 

     
 

Рак

Полезно щи е умението ви бързо да се ориентирате в обстановката. Вашият личен живот или вие самите лесно ще станете обект на обсъждане от страна на другите. Във финансови въпроси бъдете внимателни и се въздържайте от покупки, от които няма голяма нужда. 

     
 

Лъв

На първо време имате да разрешавате важен личен проблем и не трябва дълго да го отлагате. С някои хора сега трудно ще намирате общ език и ще стигнете до споразумение.Пазете се от инциденти.

     
 

Дева

Множество срещи носещи обновление и нова информация. Ще имате възможност да натрупате нов опит. Ще ви се наложи да окажете помощ на близък човек. Нека това да бъде безкористна помощ за този, който има нужда от нея.

     
 

Везни

В личен план нещата са относително спокойни. Поддръжката от близък човек ще ви насърчи да не се отказвате от плановете си. Ще трябва да се погрижите за множество дреболии. На път е да се осъществи ваше желание.

     
 

Скорпион

Няма предпоставки за неприятности през днешния ден. Дори ще премине доста благоприятно. Постарайте се да обръщате всичко на шега и да виждате нещата откъм хубавата им страна.

     
 

Стрелец

Ако промените досегашната си тактика, това ще се отрази доста по-благотворно върху делата ви. Не пренебрегвайте с лека ръка съветите на другите. В тях има доста резон. Не изпускайте и за миг множеството малки детайли, от които зависят големите неща. 

     
 

Козирог

Спокойно приемайте всичко, което се случва през днешния ден. Не обръщайте внимание на интрижките, които се въртят наоколо. Не изпадайте в паника от многото работа. С всичко ще съумеете да се справите.

     
 

Водолей

Приповдигнато настроение и повишена чувствителност на нервната система. Постарайте се да запазвате спокойствието си във всяка ситуация. Възможно е да получите добър доход от делово сътрудничество.

     
 

Риби

Работата ви ще изисква изключителното ви внимание. Посветете се изцяло на задълженията си, но с нормален темп на работа. Да се избягват натоварванията във всякаква форма.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е пасивен, посветен е на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост. Не е важен толкова видът на дейностите, а темпа на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения, избягвайте голямата активност. Не са препоръчителни контактите.

В храненето е желателно да има ограничение. Може да се проведе и гладуване. Фазата на Луната способства за смъкване на килограми. Препоръчват се очистителни процедури.