Дневен хороскоп - четвъртък, 11 януари 2018

Хороскоп

10-01-2018, 18:42

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ви очаква много работа и ще се стича към вас поток от задачи. Дори тези, които не са се обаждали отдавна и те ще се сетят за вас. Премерването на сили с ваши опоненти и разрешаването на конфликти сега е противопоказно.

     
 

Телец

Като цяло днешният ден е благоприятен. Жизненият ви тонус е достатъчно висок. Липсва ви обаче нещо стимулиращо. В личните отношения могат да изплуват отново стари проблеми или разногласия. 

     
 

Близнаци

Денят е благоприятен в много отношения. Крайно време е да излезете от инертното си състояние и да се вземете в ръце. Бъдете целеустремени и настойчиви. Опитайте да извлечете максимално удоволствие от настоящето.

     
 

Рак

Показвате нарастващ интерес към лотарии, билети на късмета. Може би някои ще имат късмет, но особено не разчитайте на това. Паричният успех ще благоприятства не хазартните авантюристи, а хората с аналитична мисъл, които са добре запознати с финансовите и икономическите въпроси.

     
 

Лъв

Възможни са проблеми и обективни трудности, които могат да попречат на дейността ви и плановете. Има предупреждение към вас, че може да претърпите някаква загуба на пари, имущество или нещо друго.

     
 

Дева

Днес съществува голяма вероятност да се поддадете на илюзии, измами и заблуди. Ден, в който могат да се надигнат вашите пороци, страхове и страсти. Пазете се от злото, което се крие не само у другите, но и у вас самите. 

     
 

Везни

Може да се заемете с реанимация на стари приятелства. Енергията на деня благоприятства подобни мероприятия. Има някои неща, които могат да ви доставят радост и удоволствие. Не ги пренебрегвайте!

     
 

Скорпион

Днешният ден може да изкара всички проблеми на повърхността. Голяма е вероятността да попаднете във вихъра на спорове и конфликти благодарение на недобросъвестни хора около вас. 

     
 

Стрелец

Днес и следващите дни може да разчитате единствено на себе си. Не използвайте щедри обещания, защото само с вашата инициатива не можете да гарантирате, че ще успеете да свършите всичко навреме.

     
 

Козирог

Днес ще се изявите като авторитети. Тъй като сте спечелили заслужено доверие, ще се допитват до вас за съвети и мнения. В някои отношения трябва да бъдете по-инициативни. Избягвайте разумно глупавите спорове. 

     
 

Водолей

Днес трябва да сдържате раздразнението си и да стискате зъби, ако се наложи. За реализация на вашите начинания ще помогнат хора, на които имате доверие и освен това са с голям коефициент на полезно действие. 

     
 

Риби

В някаква степен могат да ви обхванат нерешителност и колебание. Ще забележите, че вашата самоувереност постепенно се изпарява и отстъпва място на собствената си противоположност. Не игнорирайте съветите на по-опитни хора. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Мощен енергиен ден. Време, в което се пробуждат стихийните сили на природата и творческият потенциал вътре в човека. Добре е да започнете нещо ново, да се отправите на път, да поемете отговорност за другите, да проявите всякаква инициатива. Ден за разрушаване на нерационалното старо и създаване на благотворно ново. Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Благоприятно е за съпружески отношения и изобщо за укрепване на отношенията. Ден за уединение на любящи сърца.