Бристол Сити светна червена лампичка за Манчестър Сити

"Червеношийките" показаха,че "гражданите" може също да бъдат затруднени

Манчестър Сити спечели много трудно първия полуфинал за Купата на Лигата в Англия. Но това стана след огромни мъки срещу шлагера в турнира Бристол Сити. "Гражданите" победиха в края на мача с 2:1 и на 23 януари гостуват на Бристол за реванша само  с гол преднина.


"Червеношийките" светнаха червена лампичка за "гражданите". Манчестър Сити стигна до победата за Купата на Лигата в първия мач,но за пореден път в този турнир отбора имаше затруднения.

В края на първото полувреме Бристол Сити поведе след заслужена дузпа насред "Итихад" в Манчестър.Голът за гостите отбеляза Боби Рийд.  Де Бройне изравни в началото на второто полувреме. И чак в допълнителното време Агуеро се възползва от грешка в защитата на отлично представилите се до този момент гости.


Този турнирен мач показа, че е твърде рано Манчестър Сити да бъдат смятани за фаворит за спечелване на Шампионската лига. Със сигурност Базел ще бъде преодолян на осминафинал, освен ако футбола не предложи поредната си голяма изненада.

Но след това отбори като Байерн и Барселона и Реал, ако отстрани ПСЖ, няма да бъдат от ранга на смелчагите от Бристол Сити. Някой може да каже,че Манчестър Сити подценяват турнира за Купата на Лигата,но истината е,че има пробиви в играта на Агуеро и компания.

Гуардиола ще трябва да поработи върху тези дребни наглед недостатъци. Защото в Шампионската лига големите имена няма да пропуснат по този начин да вземат своето.