Мнения след жребия за финалите на Купата на България - bulgaria.utre.bg

Мнения след жребия за финалите на Купата на България

10 януари 2018, 10:57 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    bfv

    Мнения след жребия за финалите на Купата на България

Нефтохимик иска да спечели отличието

Днес в офиса на БФ Волейбол бе изтеглен жребия за финалите от турнира за Купата на България. Ето мненията на представители на клубовете, които присъстваха на жребия, както и домакините:

Теди Салпаров, Нефтохимик 2010 (Бургас)

„Излизаме срещу ЦСКА в елиминационен двубой, а „червените“ са един от най-неприятните противници от всички участници за четвъртфиналите на Купата. Но за да спечелиш турнира, трябва да биеш най-силните отбори. Нашата цел е една - спечелване на трофея. Без значение кои са ни съперниците, излизаме да играем и да победим. Трябва да се раздадем на 100% и ако сме по-добрите, ще спечелим“.

Асен Асенов, Миньор (Перник):

„Доволни от жребия. Хебър е хубав отбор и това предполага интересен мач. Имаме възможности, слагам шансовете 50/50.  Отиваме определено с амбиция да се покажем в най-добрата светлини на финалите. Ще се борим и се надявам да продължим“.

Атанас Петров, Хебър (Пазарджик)

"Може да се каже, че сме доволни от жребия. Фаворити за спечелване на трофея за мен са Нефтохимик 2010 и Монтана. Останалите отбори са претенденти. Предстои определено интересен мач с Миньор. Надявам се да успеем да се преборим и да продължим напред“.

Даниел Пеев, Монтана:

Регламентът за финалите е такъв, че нямаш право на грешка. Който загуби, си отива. През миналата година с груповата фаза имаше възможност да сбъркаш веднъж. Но в крайна сметка, за да стигнеш финал и да спечелиш Купата, трябва да побеждаваш и трябва да печелиш мачовете. Домакини сме и се надявам пред наша публика да дадем максимума, като ще се  борим за трофея“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета