Цветанов: Петър Христов бе достоен човек, той помогна за залавянето на „Наглите“

Петър Христов е участвал в много благотворителни акции, но никога не търсеше публичност за това, което правеше

Това, което мога да заява категорично е, че Петър Христов беше един достоен човек. С неговата гражданска позиция подпомогна разкриването на тежко криминално престъпление. Неговото притеснение бе всичко, което се разкри около него в случая „Наглите“. Надявам се службите да си свършат работата и да разкрият убиеца, защото, ако това е ответна реакция на „Наглите“ не е добре за държавите и обществото. Той никога не е искал охрана. Това заяви след заседанието на КСНС председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Петър Христов е участвал в много благотворителни акции, но никога не търсеше публичност за това, което правеше. Бизнесът му не е бил свързан с някакви престъпления, за да можем да бъдем укорими“, заяви Цветанов.

„Преди близо месец бяха потвърдени доживотните присъди на „Килърите“. Надявам се всички възможни версии да се огледат“, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Всяко едно криминално деяние е притеснение. Това, което постигнахме на КСНС е да има единна позиция на всяка институция, убеден съм, че ще успеем“, посочи той.