Дневен хороскоп - сряда, 10 януари 2018

Хороскоп

09-01-2018, 18:24

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Тези дни са ви силни и може да ги използвате по най-рационален начин. Всичко ще ви се удава безпроблемно. Вашата прямота и добронамереност ще направи и околните по-отзивчиви и любезни към вас. 

     
 

Телец

Днес сте много придирчиви към останалите. Възможно е те напълно да го заслужават, но и вие не бъдете толкова неотстъпчиви и несговорчиви. Всички грешат понякога, включително и вие.

     
 

Близнаци

Не е подходящ ден за търсене на виновни лица. Ситуацията може да се окаже по- сложна, отколкото подозирате. Вместо да се нервирате, гледайте да си починете и наспите добре. Утрото е по-мъдро от вечерта, както и от предния ден....

     
 

Рак

Вземете превантивни мерки относно вашето здраве като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих. Престанете да се само съжалявате. Женските Раци са по- предразположени към здравословни проблеми. 

     
 

Лъв

Няма причини да не успеете, в това, което сте замислили. Не си давате ни най-малка сметка, че сте се превърнали постепенно в едно кълбо от нерви. Ще можете да разпуснете в приятелска среда, даже горещо ви се препоръчва това.

     
 

Дева

Днес е гарантирано, че няма да има нещастни случаи и неловки ситуации. Всичко останало зависи от желанието ви за действие и степента ви на активност. Бъдете по-икономични при харчене. 

     
 

Везни

Днес започнете да правите нещата различно от начина, по който сте ги правили досега и вижте как ще се почувствате и какво ще се получи. Може дори да ви хареса и да предприемете съществени промени в живота си. 

     
 

Скорпион

Денят ще се окаже напрегнат за мнозина. Не всичко ще върви по мед и масло, но не се косете за това, което не може да стане. Използвайте психотерапията на лисицата, която не може да стигне киселото грозде. 

     
 

Стрелец

Ще имате поле за изява и възможност да докажете себе си. По- възрастни приятели или роднини ще ви бъдат от полза. Може да се очакват успехи в областта на предприемачеството и търговията. 

     
 

Козирог

При някои от вас има упадък на духа, леко униние, което е свързано с рутината на всекидневието и липсата на положителни емоции. Време е да потърсите някакъв начин да промените нещо в живота си. 

     
 

Водолей

Вашата енергия е понижена. Не се напрягайте да свършите хиляда и едно неща. Колкото толкова. Изпуснете ли положението здравословно, ще следва продължение. В смисъл, че ще ви отнеме дълго време после за възстановяване. 

     
 

Риби

Слава Богу, че се чувствате вече по-уверени в себе си. Точно така трябва да е, давайте по-ведро. Здравето при някои може да стане повод за притеснения. Има забележка към вас, че не сте много грижовни към собствената си персона.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден за покаяние и прошка. Покаянието е вътрешно дълбоко осъзнаване и съжаление за стореното. Истинското покаяние пречиства душата, освобождава лошите енергии и оставя нова чистота и смирение. Покаянието носи покой и мир за душата. Вслушвайте се в съветите на другите. Отделете време на семейството и на по-възрастните си роднини. Не бива да се гневите. Да се избягват рискове, авантюри, конфликти. Не трябва да се поддавате на провокации и низши мисли. Добре е да се изчисти офиса, дома, тялото. Дайте покой на ума си и позволете на вътрешният си глас да ви подскаже правилните решения.