Дневен хороскоп - вторник, 9 януари 2018

Хороскоп

08-01-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще проявите доста силен оптимизъм и той ще бъде основния двигател на действията ви. Носите в себе си такъв заряд, че ще се справите с всички трудности. Вечерта като заслужена награда за положения труд ще бъде да се отдадете на една добра почивка. 

     
 

Телец

Жизнената сила е достъпна за вас, предайте й форма и я изразете творчески. Духът ви се нуждае от цялостно обединение и единство. Може за миг да се окажете притиснати в ъгъла, но ще съумеете да промените позицията си. 

     
 

Близнаци

Ако се опитвате да убеждавате другите в нещо, то само ще предизвикате тяхното раздразнение. Не се стремете да ги направите съпричастни на вашите мисли, защото ще срещнете вълна от неразбиране. Сега не е ден за това.

     
 

Рак

Внимавайте да не станете жертва на чужда грешка и да обвинят след това вас. Не е за предпочитане да изказвате мнението си и да влизате в полемика с другите. Енергийните ви резерви са на изчерпване.

     
 

Лъв

Днес не се поддавайте на внезапни импулсивни действия. Вършете си спокойно предопределеното за днешния ден и направлявайте енергията си в правилното русло. Отношенията ви с любимия човек се хармонизират.

     
 

Дева

Днешният ден ще ви донесе много мъдрост и възможност за размисъл. Постарайте се да откриете урокът, който трябва да усвоите. Следете за своите разходи, тъй като трудно ще устоите на някои изкушения. После ще съжалявате със сигурност.

     
 

Везни

За мнозина днес ще има благоприятна развръзка на събитията или дейностите, с които са свързани. Доброто разположение на духа ви ще работи във ваша полза. Все пак бързи резултати недейте да очаквате.

     
 

Скорпион

Направете нужните преценки преди да направите следващите си крачки напред. Трябва да задоволите някои ваши потребности без да отлагате повече, било емоционални, било някакви други - вие най-добре си ги знаете. 

     
 

Стрелец

Ден за завършване на започнатите или изостаналите неща. Въплътете енергията в нова форма.Разровете в „пепелта” и от там ще изникне нова перспектива. Подгответе се за нови възможности.

     
 

Козирог

Венера засилва вашето обаяние и ви прави особено привлекателни в очите на противоположния пол. Не пропускайте такъв важен момент. Пуснете всички любовни атрибути в действие.

     
 

Водолей

Тези, които ви смятат за повърхностни, днес ще останат изненадани от вашата личност. Вършете си работата и големи благодарности не очаквайте, за да не се разочаровате. Не се старайте да угодите на всички.

     
 

Риби

Останете си такива каквито сте - скромни, бъдете умерено отстъпчиви, умни и съсредоточени. Вършете работата заради самата работа. Водете обичайния начин на живот и живейте без всякакви излишества.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на мъдростта, на тайното познание, на световния закон. Отърсете се от консервативни мисли. Енергията на този ден засилва умствените способности, в него особено добре да се усвояват нови знания, появяват се нови идеи и решения. Това е най-добрият ден за мъдреците и философите, за медитация. Слушайте своята интуиция. Добре е да се помисли за бъдещето, да се предават знания и опит на другите.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Пазете си нервите и здравето