Росен Ангелов се заканвал на мъжа на Кети Кюхова - bulgaria.utre.bg

Росен Ангелов се заканвал на мъжа на Кети Кюхова

08 януари 2018, 08:54 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    btv.bg/ кадър

Дъщерята на Кети знаела за връзката им

Откритият мъртъв Росен Ангелов, който в последните дни беше издирван за тежкото шесторно убийство в Нови Искър, се заканвал на мъжа на една от жертвите Кети Кюхова – Неделчо. Дъщерята на Кети, която също е сред жертвите, знаела за връзката на майка ѝ с престъпника. Това разказа пред БиТВ ключов свидетел по случая – последният работодател на Росен Ангелов.

Ангелов и Кети Кюхова се запознали на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември, но след това се скарали. „Стана особен, съвсем различен човек”, казва Драгомир.

По думите му Ангелов е бил лудо влюбен в жертвата си Кети Кюхова. Той се заканвал на мъжа ѝ Неделчо, с което живеели на семейни начала. „Говореше, че мъжът ѝ я тормозел, напивал се всеки ден. Заканваше се, че ще се разправя с него”, спомня си Драгомир.

Ангелов бил изключително добре подготвен физически – всеки ден изминавал 20 км пеша от вилата си в Луково до мястото, на което работел. Ходел с голяма раница и малка чанта и винаги въоръжен. Често стрелял във въздуха. Според Драгомир бил добър, подготвен стрелец.

Според Драгомир е възможно Росен Ангелов да е убил шестима души.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета