Седмичен хороскоп за 8 - 14 януари 2018

Хороскоп

07-01-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Ако течението те води натам, на където искаш да отидеш, не се съпротивлявай!

Астрологическите аспекти са много благоприятни за вас. Чувствате се емоционално удовлетворени. Положителните емоции ви зареждат с нови сили и желания за действия. Някои проблеми ще се нуждаят от незабавното си решение, което ще ви накара да се замислите повече над сложните ситуации. Жена ще ви окаже неоценима помощ. Дори в момента да имате разочарования, то в бъдеще могат да се превърнат във ваши преимущества. Не оставайте през този период без необходимото внимание вашият постоянен партньор/ка.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Телец

Настъпва интересно време, богато на събития.

Време за разширяване на духовните възможности и интелектуалните хоризонти. Усилията ви ще бъдат успешни сами по себе си. Чувството за хумор ще ви помага във всяка ситуация. Успехът ще ви съпровожда навсякъде. Ще се радвате на симпатиите на околните. Енергийният подем ще способства вашите начинания. Действията ви са изпълнени с премереност, увереност и логика. Всичко ще бъде с планиран характер. Пазете се от преохлаждане.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Близнаци

Бог обича всички ни, но от никого не е във възторг.

Растановката на небесните сили по отношение на вашия знак изисква нов уникален подход и тогава ви очаква успех, за какъвто не сте и мечтали. Ще ви безпокоят проблемите на работата ви. Някои от вас ще преживеят преломен момент в чувствата, тъй като се намират в зоната на илюзиите. Необходимо е да се примирите с реалността. Звездите ви съветват да бъдете последователни и да не вземате прибързани решения.

Благоприятни дни- 8, 9

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Рак

Нестандартни и загадъчни!

Предстои една седмица изпълнена със събития, срещи и приятни изживявания. Ще намирате повод за щастие и в малките житейски радости. Околните и особено началството ви ще бъдат поразени от вашето въображение, одухотвореност и чувствителност. Действията ви ще бъдат успешни. Сведете обема на работата си до приемливия минимум и се постарайте повече време да почивате. Периодът допринася за сплотяването на вашето семейство.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Лъв

Вечната загадка на света е в неговата познаваемост.

Вие ще се чувствате въодушевени. Не се отказвайте от предложения и срещи. Очаква ви добър шанс. Не го изпускайте! Вашата жизненост ще способства стремежите ви. Деловите пориви ще направят работата ви по-ефективна. Експериментирайте с нова външност и няма да съжалявате. Новият ви образ ще направи добро впечатление и освен това ще внесе малко разнообразие около вас. По-справедливо ще е да разделите отговорностите и задачите си с другите.

Благоприятни дни- 8, 9, 12, 13

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Дева

"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z, където x е работата, y е забавлението, а z е да си държиш устата затворена. “ Айнщайн

Не се поддавайте на общоприетите тенденции към сегашния период. Оставете се на вълната на ентусиазма си и я следвайте. Сега се намирате в добра позиция. В личния живот също сте в удачен период. Може да не е най-доброто време за флиртове, но сериозните намерения имат всички шансове да се реализират. Нова информация за някой от познатите ви ще ви накара да промените по нов начин възприятието си и отношението си към  тази личност. Съвместните развлечения с приятели ще ви освежат и заредят с енергия.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Везни

Пазете се от подводните течения на живота.....

В настъпващия период следва да обърнете внимание на нещата и делата, които остават скрити от чуждите погледи. За близките си може да станете нетърпими.  В същото време ще бъдете по-уязвими към техните критики. Може да загубите предишните си позиции или да излезете от привичния си начин на съществуване. Хем ви се иска нещо ново да се случи, хем не искате нищо да се променя край вас или да поправяте нещо в живота си, защото всяко движение възприемате като загуба на стабилност.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Скорпион

Съвсем не е грях да се използват благоприятните възможности в живота.

Ярката ви външност ще бъде отличителна черта на вашата натура. Стремителния образ на живота може да измени ситуациите, свързани с нови планове, идеи, приятелски или спонсорски отношения. Възможно е в тези области да се влее нова струя свеж въздух. Ще се отличавате през периода със способността си да отгатвате лесно чуждите мисли. Нечие дискомфортно състояние може да наруши и вашето спокойствие. Не е изключено между вас и партньора ви да легне сянката на взаимното недоверие.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Стрелец

Животът ви ще бъде средностатистически.

Ще имате добри шансове, ако искате да смените работното си място или ще се подобрят условията на труда ви там, където сте в момента. Ако ви предстои пътуване, то ще бъде успешно. Пазете се от случайни връзки и съмнителни удоволствия, които могат да нарушат вашата стабилност, а личният ви живот да се усложни. Възможно е към днешно време отново да възникнат спорове и разправии за вече минал проблем. Ще почувствате охлаждане на отношенията ви с дадена личност.

Благоприятни дни- 8, 9

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Козирог

Съдбата има думата.

В личния си живот трябва да знаете какво точно искате, но силата на привичките ще ви накара да действате шаблонно, както в недалечното минало. Всичко, което ви е изглеждало устойчиво, неочаквано ще придобие краски на съмнителност. Съдбата ще ви накара да погледнете в бъдещето, няма да ви остави време да се ровите в миналото. Финансовите въпроси няма да ви дават мира. В роднинските отношения може да се създаде напрежение и неразбиране. Упорито искате да общувате с определени лица, но това не зависи само от вашето желание.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Водолей

Концентрирайте се върху най-важното!

Основният акцент през периода ще бъде пряко свързан с партньорските ви отношения. Възможно е нещата да придобият неочакван развой. Бъдете за всеки случай готови за евентуална борба и активно противодействие, но е възможно също така ледът сковаващ вашите чувства да бъде разтопен. Не са изключени и битови проблеми. Освен това обърнете внимание на близките хора. Има вероятност някой от тях да е наранен и засегнат от нещо. Изяснете тези неща помежду ви.

Благоприятни дни- 8, 9, 12, 13

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Риби

Вътрешно-личностни конфликти.

Седмицата обещава да бъде трудна, но ползотворна и успешна. Необходимо е старателно да обмислите линията си на поведение. Не се стремете към разриви, това ще бъде грешна стъпка в неправилната посока. Ще укрепите някои свои позиции. Има вероятност да се увеличи ръста на доходите ви. Вашата намусеност, недобро настроение и скептицизмът ще ви направят трудно поносими за другите. Често ще бъдете в състояние на вътрешен конфликт и неустойчивост на емоциите. Самата атмосфера около вас ще бъде изнервяща и нехармонична.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 12, 13