Дневен хороскоп - събота, 6 януари 2018

Хороскоп

05-01-2018, 18:29

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ще сте склонни леко да надценявате своите възможности и сили, готови сте и за определени рискове. Към това ви подтикват обзелите ви чувства на оптимизъм и ентусиазъм, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна.

     
 

Телец

Осъществете всичко, което сте планирали за днешния ден. Само физическото натоварване ще спомогне да се освободите ефикасно от натрупаното нервно напрежение през седмицата. Любовните отношения ще постигнат нужното ниво.

     
 

Близнаци

Днес не трябва да се оставяте на мързела - денят обещава да бъде плодотворен. Може дори да има важни промени за вас. Доверете се на човека до себе си. Има данни за приятна изненада (от среща, подарък, комплимент, друго).

     
 

Рак

Днес за вас ще са присъщи прояви на доверчивост, стремителност и праволинейност, но и за съжаление и склонност към необмислени постъпки. Бъдете внимателни! Чувството ви за справедливост се изостря, което ви подтиква постоянно да защитавате по-слабите и онеправданите.

     
 

Лъв

Денят може да се окаже проблемен и труден за някои от вас. Не забравяйте, че преди да вземете решения и да предприемете каквито и да било действия, е необходимо първо да проучите внимателно обстановката.

     
 

Дева

Ден за изправяне на стари грешки и получаване на награда от съдбата за извършени добри дела. Ако вече сте срещнали човекът на мечтите си, то именно днес може да изживеете много приятни мигове.

     
 

Везни

Важно е да съхраните присъствие на духа си във всяка неловка ситуация. По-здравословно за душевното ви равновесие ще е да не се намесвате по никакъв начин в разрешаване на чужди спорове, още повече, ако не ви засягат пряко.

     
 

Скорпион

Днес ще почувствате, че сте станали по-чувствителни, по-страстни и по-раними, затова не са изключени и крайности в излиянието на чувствата ви, които ще надделяват над разума. Не бързайте да давате прибързани обещания.

     
 

Стрелец

Днес мечтайте и правете хубави планове - те непременно ще се сбъднат макар и не веднага, но по-добре късно, отколкото никога. Може да започнете нови действия, въпреки, че ще срещнете някои трудности и насрещни проблеми.

     
 

Козирог

Днес трябва да сте повече сдържани и да не се поддавате на случайните пориви. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В някои отношения няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото.

     
 

Водолей

Благодарение на вашия опит ще съумеете да се справите с всички задачи, които сте си поставили. Ще успеете да изберете правилният момент да убедите другите в това, което сте намислили. В личните си отношения ще тъпчете на едно място. Не бива да се подлагате на никакви вълнения.

     
 

Риби

Прекрасно време за пътуване и разходка. Чрез това ще получите нови разнообразни и положителни емоции. Няма смисъл да се връщате към стари чувства, спомени от миналото и съжаление за прекъснати отношения.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

През този ден се отварят каналите, които ни свързват с миналото. Днес трябва да се обърнем назад и да поразмишляваме за тези, с които сме били несправедливи, и за онези, които са ни наранили, да простим на оскърбилите ни и да поискаме прошка от обидените, да поправим грешките направени в миналото, които се отразяват на настоящето и създават нашите проблеми. Всеки има спомени, от които не може да избяга - страдание, негодувание, страх, унижение, обиди ... Тези моменти от миналото са свързани с енергийни нишки, по които изтича нашата сила. Днес е специален ден, в който е по-лесно да се избавим от натрупания негатив.