Дневен хороскоп - петък, 5 януари 2018

Хороскоп

04-01-2018, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хороскоп за 2018 година

 

Овен

Вие ще имате неограничено влияние над тези, които са около вас. Не изпускайте това време! Увеселителните мероприятия няма да донесат очакваната радост. Може да се почувствате разочаровани или обидени.

     
 

Телец

Лесно се отвличате от несъществените задачи като забравяте за главното. Добър ден за изправяне на отношения, но подбирайте думите си така, че да не нараните събеседника си. Избягвайте ходенето по магазините.

     
 

Близнаци

Ако приложите необходимите усилия и проявите повече упоритост и последователност, ще съумеете да отстраните преградите от пътя си. Бъдете внимателни и рационални в действията си.

     
 

Рак

Днес интимните ви отношения може да бъдат подложени на проверка. Не се стремете да премълчавате възникналите проблеми или да стаявате недоволството си. Само искреността и взаимното уважение трябва да стоят между вас.

     
 

Лъв

Възможно е да осъществите днес ново запознанство, което в бъдеще да ви донесе взаимна изгода. Бъдете последователни в действията и не говорете излишни неща. Наближават промени за вас.

     
 

Дева

Днес ще бъдете предимно сериозни и съсредоточени във вътрешния си свят. Въпреки, че много хора ви смятат за  приятни събеседници, вие едва ли ще блеснете през деня с остроумието си. Подбирайте средствата, с които ще постигате целите си.

     
 

Везни

Може би ще страдате от неудовлетвореност на собствените си амбиции. Този период няма да продължи много дълго. Много скоро ще се окажете на гребена на събитията. Днес е време за отдих.

     
 

Скорпион

Днес ще бъдете доста убедителни в преговорите и относно вашата правота. На подкрепата на жените не разчитайте. Обръщайте се към мъжете. Ще съумеете да съвместите няколко дела едновременно.

     
 

Стрелец

Щастлив период за единение с близки и любими хора. Може да станете жертви на хитри сплетни или да възникнат производствени проблеми. В първата половина на деня ще се почувствате емоционално неустойчиви, после всичко ще е наред.

     
 

Козирог

Постарайте се да изключите всякакви дразнещи фактори около вас. Щадете силите си и се гответе за предстоящите сериозни дела. Отношенията с близките хора ще ви вдъхнат спокойствие и увереност.

     
 

Водолей

Днес навсякъде, където е възможно използвайте като оръжие своето супер обаяние. Някой ще ви напомни за своите чувства. Доброто ви настроение ще се запази за дълго време.

     
 

Риби

Вероятно днес ще се нуждаете от подкрепа. Ако имате възможност, прекарайте повече време с любим човек. Ако нямате такава възможност, пазете силите си. Успехът сред лицата от противоположния пол ви е обезпечен.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Напрегнат ден. Може да се превърне в ден на нашето грехопадение. Изисква се повече благоразумие и сдържаност, както и повишено внимание за опасности. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние. Съхранявайте трезвен ума си, не се поддавайте на мрачни мисли и заблуждения. Но знайте,че днес всичко, което казват за нас околните, е чиста истина и трябва да се вслушаме. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Сънищата могат да ни покажат проблемите, които ни пречат в живота. Сънят може също да е свързан със здравето и да ни подскаже пътят за нашето изцеление от болестите. Заболявания възникнали този ден могат да станат продължителни или хронични.