Жозе Моуриньо: Погба не е виновен,че получава повече от Скоулс

Футболът сега е такъв

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отвърна на нападките на клубната легенда Пол Скоулс към играта на Пол Погба. Той заяви, че бившият капитан на "червените дяволи" може единствено да критикува, а след това му пожела да постигне поне 25% от неговите мениджърски успехи.

"Мисля, че единственото, което Пол Скоулс прави, е да критикува. Не мисля, че той коментира. Той бе феноменален играч, което обаче не означава, че всички ние трябва да сме такива. Пол Погба винаги се стреми да дава най-доброто от себе си. Понякога играе много добре, а друг път не чак толкова. Погба не е виновен, че печели много повече от Пол Скоулс. Просто такъв е футболът сега", заяви Жозе.

"Смятам, че Скоулси ще остане в историята като страхотен футболист, а не като анализатор. Затова и предпочитам да гледам така на него, защото той е дал много на клуба, който аз се стремя да представлявам всеки ден по най-добрия начин“ добави той.

"Ако Пол Скоулс стане мениджър му пожелавам да постигне 25% от това, което аз съм постигнал до момента, което означава да спечели около 6 трофея.  50% са 12 отличия. Ако е на 25% толкова успешен, ще бъде много щастлив. За мен той винаги ше бъде изключителен играч, помогнал за изграждането на престижа на този клуб", добави още Моуриньо.