Дневен хороскоп - сряда, 3 януари 2018

Хороскоп

02-01-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Можете да правите нови планове за бъдещето. Вие сте способни да стигате до верни изводи. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели. Пазете жизнените си сили, които са намалели.

     
 

Телец

Денят има позитивно влияние. Нараства вашето жизнено и енергийно равнище. Чувствате се достатъчно комфортно и удобно на мястото си. Старайте се да правите точни преценки и не бързайте с промените.

     
 

Близнаци

Днес потърсете отново себе си. Уединението ще ви помогне за това. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си някакво развлечение, докато се почувствате по-добре. Подарете си сами този ден! 

     
 

Рак

Не е изключено днес вашите действия да носят импулсивен характер. При решението на въпросите, които имате да, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за сега решение.

     
 

Лъв

Вашата енергия и увереност за момента са на високо ниво. Готови сте да воювате срещу всичко, което ограничава индивидуалната ви свобода на действие, но изпадате в конфликт със собственото си его.

     
 

Дева

Днес ще бъдете особено стриктни и дисциплинирани и това ще ви спаси от излишни разходи. Можете да се заемете спокойно с вашите дела и да ги приведете към изпълнение. Успешни контакти с началството ще имате, особено жените. 

     
 

Везни

Изразходвайте своята енергия разумно и не прекалявайте с прекомерната активност. Удачен ден да изгладите влошени отношения, за общуване, установяване на контакти. Недейте да откровеничите с хора, които малко познавате. 

     
 

Скорпион

Денят носи позитивни тенденции. Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с много неща. Ще успеете обаче, само ако реално оцените действителността и детайлно обмислите предстоящите си действия.

     
 

Стрелец

Обстоятелствата са променливи, но постепенно всичко ще се стабилизира. Докато не приключите с всички стари задължения, не поемайте нови ангажименти. Не се оставяйте да  потънете в разбора на собствените си грижи.

     
 

Козирог

Ще ви вълнуват въпроси свързани с хора от противоположния пол. Показвате се като много ларж. Внимавайте да не загубите чувството си за мярка, което ще се отрази на вашия портфейл и на още други неща.

     
 

Водолей

Следвайте нормалният си ритъм за деня. Не позволявайте на другите да обсебят ценното ви време - някои неща после трудно ще наваксате. Не се поддавайте на провокации и манипулиране.

     
 

Риби

Ще изпитате топли чувства и привързаност към някого. Някои ще изживеят приятни мигове. Но за целта трябва да сте навън сред хората или в приятелска среда, а не да стоите затворени и сами в къщи.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Един от “чистите дни”, от най-хубавите. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят гладни животни и птици. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Необходимо е да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Забранено е да се  крещи, безцеремонността, проявите на злоба и завист. Ден за обновление на кръвта. Петно върху дрехата е знак за духовна нечистота. Ако сте спазили препоръките за деня, през нощта може да ви се присъни лечебен сън, който да ви помогне да се избавите от болестта или да преодолеете дискомфорта си, да снеме стреса ви и да отнеме вътрешното напрежение.