Слънчев календар - петък, 29 декември 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - петък, 29 декември 2017

28 декември 2017, 18:04 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

14 слънчев ден –  Ден на Живата Душа, тиха и хармонична. Посвещава се на душите на всички живи същества, живеещи на Земята. Ден на покровителството на животните.

Тотем – Крава, символ на плодородието, хармонията и красотата, която ще спаси света.

Денят способства динамичното придвижване към набелязаната цел. Нужно е да се развиват духовните ценности. Време за активни дела. Препоръчва се да се правят материални планове, да се грижите за земните блага, за животните. Добре е да се помирявате, да се жените, да давате подаръци, да раздавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите. Денят е добър за парични операции, за покупки, за строителни работи. Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка. Време на страдащите същества. Старайте се да проявите повече внимание към околния свят, грижете се и помагайте на бедните и страдащите хора. Подходящо е за благотворителни дела. Не забравяйте и животните. Хубаво е в този ден да си вземете домашен любимец. Във всеки случай проявявайте любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Ден за мир и съгласие. Не нарушавайте хармонията на деня, неговата естествена тишина и спокойствие. Постарайте се да бъдете в приповдигнато настроение. Денят е свързан с изобилието, плодородието и всички земни блага. Способства натрупването на знания и придвижване към набелязаната цел. Добре е да се правят планове, но да не се вземат важни решения. Този ден е за активен отдих, за прояви на любов и радост.

Не е желателно да спорите в този ден. Не вземайте нищо, което се случва в този ден много навътре в сърцето си. Напълно е възможно да нямате достатъчно информация и да не оценявате обективно създадената ситуация. Избягвайте общуването с хора, които не са ви приятни. Не се препоръчва да обличате кожени дрехи, особено родените в този ден. Не трябва да се нарушава и осквернява всяка хармонична ситуация. Не бива да се гладува. Земята не бива да се осквернява: да се плюе, да се уринира, да се издухва носа, да се хвърля боклук. Не вземайте никакви важни решения. Не е подходящо за активна работа.

Диета – Добре е да се ядат млечни продукти, хляб. Подходящо е още да се консумират орехи, ядки.

Облекло - Откажете се от натурални кожени дрехи, якета, шуби. Носете зелената гама. Избягвайте пъстри и крещящи цветове.

Знамения – За знамения не се следи в този ден особено, но ако ви се умилкват животни, това е знак за небесна защита.

Лошо е да се окажете свидетели на катастрофа, да видите кръв, да се порежете – предупреждение за грешки, които могат да доведат до усложнения.

Ако ви се нахвърлят животни, това означава, че вашият път е погрешен. Ако те нападнат дете, това е знак за родителите, че детето е лишено от защита.

Сънища – Неясни сънища не се тълкуват. Ярките сънища се сбъдват много бързо. Ако в съня си ядете, пиете, видите мляко – знак за просперитет. Да видите кръв – знак за тежка болест.

Числа на деня – 14, 24, 83Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп