Дневен хороскоп - петък, 29 декември 2017

Хороскоп

28-12-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ще съумеете да постигнете идеалното равновесие между задълженията и желанието да се забавлявате. Не отхвърляйте идеите и мнението на други хора. Сътрудничеството ще ви е от полза.

     
 

Телец

Трудно ще се разбирате със себеподобните си. Самотните занимания ще ви носят повече удоволствие. Тактичността и търпението трябва да са ръководните ви принципи в общуването, независимо от всичко.

     
 

Близнаци

Светът няма да ви пречи да се изявите по начин, който вие харесвате. Днес вероятно ще сторите някакво добро. Може ненадейно да срещнете стари познати след работа, ако не бързате да се прибирате.

     
 

Рак

Напрежението днес няма да е малко, но пък точно така ще усещате пулса на събитията, ще извлечете и материална изгода от събитията. Старайте се да не сте вие поводът за пререкания между другите.

     
 

Лъв

Ентусиазмът няма да ви е напуснал, но днес ще се чувствате малко по-уморени от вчерашния ден. Трудно ще ви е да се откъснете от мисълта за работата и това, което не сте успели да свършите, има доста неща, които ще занимават мислите ви.

     
 

Дева

Не бързайте да изказвате скъпоценното си мнение, идеи  и да давате съвети. Склонни сте днес и вие да допуснете грешка или да подведете другите. Трудности в общуването с по-висшестоящи.

     
 

Везни

Трябва да проявите повечко търпение и старание при изпълнението на последните служебни задължения. Не се впускайте във философско разглеждане на проблемите, защото така до никъде няма да стигнете.

     
 

Скорпион

Ставате все по-инициативни. Вашият боен дух е готов за нови начинания. Едни от вас ще бъдат леко агресивни, а другите ще се ориентират към сексуално изразходване на насъбраната енергия.

     
 

Стрелец

Постарайте се да избягвате претоварване с работа, където и да е. Излишната заетост не само няма да ви остави време да се радвате на живота, но може да се отрази и негативно на здравето ви.

     
 

Козирог

Не ви трябват кой знае какви особени усилия, за да бъде всичко наред. Околните се вслушват в мъдрите ви съвети. Препоръчва ви се днес да не давате пари на заем, защото или няма изобщо да ги видите или трудно ще си ги върнете.

     
 

Водолей

Днешният ден е по-добре да си кротувате и да не предприемате съществени и  значими мероприятия. В личните ви отношения все още има какво да се желае, но за сега ще се задоволите с толкова.

     
 

Риби

Вслушайте се във вътрешната си интуиция - “глас вътрешен, глас Божи”! Пренебрегвате това, което се опитва да ви каже вашият партньор и резултатът от отношенията ви е незадоволителен. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Още нещо за шампанското- Известно ли ви е, че много отдавна шампанското се използвало за козметични цели? Носят се даже легенди по този повод, че знатни хора са използвали вани от шампанско, защото са считали, че пенливата напитка е способна да направи кожата необикновено еластична. Днес едва ли някой може да си позволи такъв лукс, защото по цял свят се смята за голям разкош. Шампанското е единственото вино, което не разваля женското лице. Именно то добавя чаровен блясък в очите, кожата придобива неповторим оттенък и безусловно “шампанско” настроение. А знаете ли за съществуването на “шампанската диета” за жени, стремящи се малко да коригират теглото си? Ежедневното приемане на чаша шампанско на ден, в съчетание с плодове, зеленчуци и месо без мазнини, позволява на всяка пухкава прелестница да смъкне до две кила на седмица! И после се счита, че тази напитка притежава лечебни свойства: успокоява нервите, снема напрежението, регулира съня и апетита.