Правителството ще проведе дневен ред - bulgaria.utre.bg

Правителството ще проведе дневен ред

28 декември 2017, 06:15 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    bulgariautre

Правителството ще проведе редовно заседание от 10.00 ч., съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

В предварителния дневен ред е проект на постановление за изменение и допълнение на постановление номер 157 на МС от 2013 г. са създаване на Съвет по децентрализация на държавното управление, проект за разпореждане за образуване на еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно участие в капитала - "Водоснабдяване и канализационни услуги" ЕООД - Пазарджик, проект на решение за даване на съгласие за продажба на недвижими имоти, собственост на "Български пощи"ЕАД - София.

Предвижда се да бъдат обсъдени още проект на решение за даване на съгласие на откриване на консулство на Република Казахстан в България, ръководено от почетно /нещатно/ консулско длъжностно лице, със седалище във Варна.

В дневния ред е и проект на решение за приемане на отправено от концесионера предложение за изменение и допълнение на договора за предоставяне на концесия с предмет особено право на ползване върху подземни богатства чрез добив на пясък от обект-кариера за добив на пясък м. Лозята, землището на с.Калиманци, община Суворово, област Варна, сключен на 24 септември 2003 г., както и проект на постановление за изменение на наредбата за трудовата книжка и трудовия стаж, приета с постановление на МС от 1993 г.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета