Дневен хороскоп - вторник, 26 декември 2017

Хороскоп

25-12-2017, 18:22

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят ще има неблагоприятен емоционален фон. Ще бъдете раздразнителни и податливи към всичко наоколо. Хората около вас могат да останат с впечатление, че нарочно създавате конфликти.

     
 

Телец

Бъдете предпазливи, тъй като личните ви отношения могат да пострадат. Лесно може да възникне спор, който да прерасне в по-голям конфликт. Внимавайте с непланираните разходи. Не се отпускайте да харчите пари в еуфорията около празниците.

     
 

Близнаци

Днес ще бъдете предприемчиви, инициативни и всичко, което подхванете ще ви се удава с лекота. Няма да ви липсва и вдъхновение. Възможни са само проблеми от материален характер. Бъдете внимателни, ако сте зад волана.

     
 

Рак

Вие сте необикновено чувствителни през днешния ден към всякаква критиката на околните. Полагате доста усилия да се справите с временните ограничения и задръжки, които вашите отговорности и задължения изискват.

     
 

Лъв

Силно подчертани са нежните връзки, семейните отношения и топлите социални контакти. Време за показване на доброжелателство и засилване на разбирателството между вас и определени хора.

     
 

Дева

Вие сте изпълнени с много енергия, само определете за какви цели най-добре ще я използвате. Има голяма вероятност да получите приятна новина или неочаквано добро предложение.

     
 

Везни

Барометърът на партньорските ви отношения е подложен на колебания. Проявете търпение и снизходителност и ще са ви подвластни всички “капризи на времето”. Ако се наложи търсете примирение.

     
 

Скорпион

Повишава се жизнената ви енергия и по-лесно се справяте с насрещните проблеми. Денят носи негативни вибрации и това може да се отрази на личните ви взаимоотношения. Не се заяждайте, не критикувайте, не бъдете саркастични.

     
 

Стрелец

Проявете повече решителност в делата, които ви предстоят. Воювайте за своите идеали, но трябва да умеете и навреме да отстъпите, когато обстоятелствата го налагат. Ще се наложи да вземете решение, да си кажете тежката дума. 

     
 

Козирог

Изпълнени сте с енергия, радвате се на висок жизнен тонус, но нещо все пак не ви достига. Иначе с вашия уверен маниер въздействате благоприятно на другите. Можете да отхвърлите доста работа (ангажименти) сега.

     
 

Водолей

Някак си нереалистично сте настроени днес, затова внимавайте със сериозните неща, които имате да вършите още. Някои от вас ще се почувстват разсеяни и неспособни да се фиксират върху задачите си.

     
 

Риби

Определени неща ще изискват малка жертвоготовност от ваша страна. Изборът между чувствата и практическата страна на живота трябва да бъде извършен хладнокръвно без емоционални окраски.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Квадратурата на Луната и Слънцето ще окаже своето влияние като може да доведе през деня до сънливост, лошо настроение, упадък на физическите сили, неувереност в собствените сили. Няма да виждате твърде обективно нещата и може да направите грешки през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Предразполага към конфликти с жени, семейни конфликти. В това време човек лесно се нервира и реагира на всяко нещо. Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с болни стомаси, може да се обострят някои болести. В късния следобед и към вечерта нещата ще стоят по-друг начин, а негативните влияния ще започнат да намаляват .