Слънчев календар - понеделник, 25 декември 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - понеделник, 25 декември 2017

24 декември 2017, 18:51 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

10 слънчев ден – Ден на Божествената Вода – познание на съкровеното, самоанализа, медитация и освобождение от страховете.

Тотем на деня – Делфина – мъдър помощник, символ на спасението, разкрива тайнството на света и човешката душа.

Ден за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката. Освободете се от страховете си и комплексите чрез методите на психоанализа, саморегулация и медитация. Хубаво е през целия ден да бъдете в полусънно-медитативно състояние. Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден.

Денят предразполага към уединение. Старайте се по-малко да говорите. „Мълчанието е злато” е девиз на 10 слънчев ден. Следете за своите емоции и ги контролирайте. Молитвите днес се изричат шепнешком.

Препоръчва се да сте по-близо до природата, повече време да почивате. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за отдих. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите. Ако не можете да спите, значи с нещо сте осквернили Небето. Може да правите техники с наричане на водата или да шепнете молитва над нея. Не забравяйте преди сън на течаща вода „да кажете” всичко лошо, което ви се е сторило през деня, за да се измие негативната информация.

Не се препоръчва много да работите, да се напрягате. Силите трябва да се пазят. Не е благоприятно за пътуване. Не трябва да се осквернява водата, да не се приемат лекарства, да не се пере и чисти. Не ставайте груби и по-малко говорете. Не обиждайте никого. Мерете си думите. Не бъдете многословни.

Диета – препоръчва се пиенето на сокове, яденето на повече плодове и млечна храна.

Облекло -  Препоръчва се тъмно сиво-зелено, небесносиньо. Хубаво е да облечете нещо прозрачно. Откажете се от ярките цветове, особено червено. Полу-скъпоценен камък – тъмно синьо-зелен аквамарин.

Знамения – Хубаво е да има разлята вода, дъжд.

Лошо е да ви пада косата, да ви мъчи жажда.

Ако нещо ви се скъса – знак за измама, предателство от страна на приятели, зависимост от страна на близките.

Сънища – са пророчески. Добре е, ако видите на сън, че плувате (знак за свобода), живи риби, гъби, плодове. Нежелателно е да видите огън (загуба на сили, неприятности).

Числа на деня – 10, 20, 41Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп