Седмичен хороскоп за 25 - 31 декември 2017

Хороскоп

24-12-2017, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Не само правете планове за бъдещето, но и започнете да ги прилагате.

Това е една добра седмица за онези, които ще имат възможност да намерят баланса между разумния егоизъм и желанието да спечелят одобрението на другите. Вашите идеи в по-голямата си част са грандиозни. Работейки по прилагането им, не забравяйте за малките неща! Би било изключително обидно да се провалите поради дребна грешка, и това би могло да се случи, ако не сте достатъчно внимателни. Още един проблем на седмицата - това са съветниците и недоброжелателите. Те ще се месят във всички сфери на вашият живот /разбира се с най-добри намерения/ и ще пречат да вземате самостоятелно решенията си.

Благоприятни дни- 30, 31

Неблагоприятни дни- 26, 27

     
 

Телец

Наистина би могло да бъде и по-добре!

Тъй като сте хора, които ценят стабилността и по-бавният ритъм на живота, то тази седмица ще ви предостави не твърде приятни моменти относно това. В някои моменти трудно ще съумявате да реагирате на събитията. До известна степен ще се чувствате объркани. Някои от вашите близки познати ще успеят да ви изненадат, виждайки ги по нов начин от досега. Ако се престаравате в службата си, то някои от вашите колеги или началници ще се опитат да ви прехвърлят още задължения. Така че си помислете добре преди да се хвърлите към изпълняване на дълга си.

Благоприятни дни- 25

Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Близнаци

Бъдете оптимисти! Така не може да продължава повече!

Избягвайте да стоите дълго време сами, бъдете повече сред хората. Разширете кръга си на общуване и ще възникнат нови възможности. Ще привличате необикновени хора, които по своя жизнен дух и философски концепции се различават от вашите. Вероятно ще извършите нещо толкова изненадващо, както за околните, така и за самите вас. И най-гениалната ви идея може да завърши обаче не както трябва, ако проявите и най-малкото нетърпение. Независимо от опитите на другите да се месят в работите ви, вие ще се придържате към собствения си план на действие.

Благоприятни дни- 26, 27

Неблагоприятни дни- 30, 31

     
 

Рак

Животът е движение напред.

Над вас се разширява хоризонтът. Предстоят промени в мирогледа ви. По нов начин ще погледнете на нещата от действителността. Приятелите със сходни интереси ще бъдат опора за вас в трудните моменти. Понякога трябва само да поискате. Дръжте се настрани от всякакви скандали и интриги. Тихо и кротко си вършете работата и не привличайте излишно внимание към себе си. Съсредоточете се към това да направите живота си по-здравословен и помнете, че нехайството и безотговорността рано или късно се заплащат.

Благоприятни дни- 28, 29

Неблагоприятни дни- 26, 27

     
 

Лъв

Импровизирайте, ако сте в подходящо настроение!

В личен план отново ще оглавявате лидерските позиции. Обстановката ще се стабилизира при вас и много от нещата ще заемат отново своето място. Не забравяйте да обърнете внимание на здравето си. Никога не го оставяйте на последно място. Силно ще ви дразнят тези, които нарушават порядките и нормите на благоприличие, което пък може да доведе до загубата ви на самоконтрол. Наблягайте на дипломатичността, тактичността, добрият вкус и приятните маниери.  Ще успеете да се справите с трудна ситуация.

Благоприятни дни- 26, 27, 30, 31

Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Дева

Всичко е добро, когато свърши добре!

За предпочитане е да не давате никакви обещания и да не правите жестове с размах. Ще имате главоболия с бюрократщината. Повече взискателност към себе си ще ви доведе до по-добрите резултати. Предстоят ви интересни моменти. В личните ви партньорски отношения ще настъпи известно обновление. Не търсете нови усещания на страни.  Тайните ви увлечения може да станат известни на тези, от които искате да ги скриете. Определено внимавайте когато коментирате и споделяте плановете си пред много хора. Поемате наистина голям риск с това.

Благоприятни дни- 28, 29

Неблагоприятни дни- 25

     
 

Везни

Концентрирайте се върху това, което става наоколо.

Душевното ви състояние ще варира от леки спадове до приповдигнатост на духа. Събитията през тази седмица няма да бъдат съвсем под ваш контрол. Не всичко, което сте планирали ще премине точно както сте го очаквали. На ежедневният ход на делата ви могат да попречат всякакви случайности и непредвидени обстоятелства. Въпреки това, не е за предпочитане да се им се съпротивлявате. Просто засега ги приемете със смирение. В противен случай можете сами да усложните ситуацията.

Благоприятни дни- 30, 31

Неблагоприятни дни- 26, 27

     
 

Скорпион

Всеки следва своя предначертан път.

С ясна и напълно трезва мисъл вземате твърде разумни и съществени решения относно вашата работа. Внимавайте само вашата прекомерна подозрителност да не повлияе върху трезвата ви преценка. Тези, които имат собствен бизнес да се подготвят за делови контакти, търговски сделки и преговори. Скоро се очаква стабилизиране за дълъг период за напред. Когато се чувствате най-силно изнервени, избягвайте да бъдете в неподходяща среда или компания, защото ще станете още по-зле. Не си търсете излишни отрицателни емоции.

Благоприятни дни- 25

Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Стрелец

В търсене на смисъл обезсмисляме живота си.

Имате възможност да промените много неща в живота си към по-добро. Вашият оптимизъм ви дава криле. Многото цели и обвързаността с много хора ви кара да губите излишна енергия. Тези, които ги интересува бизнеса, могат да попаднат на добро сътрудничество. Свободните представители на знака имат шансове да срещнат по празниците подходящ партньор, а ако вече са го намерили, ще разцъфти една прекрасна връзка. Време е семейните да обърнат по-сериозно внимание на партньора си. Потърсете нови идеи и интересни предложения за брака си.

Благоприятни дни- 26, 27

Неблагоприятни дни- 30, 31

     
 

Козирог

Бъдете умерени!

Общувайте спокойно и внимателно с хората, без да им изтъквате собственото си превъзходство и интелект. За вас е по-добре да запазите равновесието в живота си и да поддържате златната среда. Не предприемайте рискове, още повече, ако не са оправдани. Не приемайте сделки, където се изисква влагането на много пари. Има голяма вероятност да станете жертва на измама. Кътайте бели пари за черни дни. Ако не предизвиквате съдбата, повече ще ви провърви. На някои от вас плановете рязко ще се променят поради неочаквани обстоятелства.

Благоприятни дни- 28, 29

Неблагоприятни дни- 26, 27

     
 

Водолей

Търсете съюзници, обединявайте опит.

Настроени сте мечтателно. Ще намерите и нови извори на вдъхновение. Постарайте се да предвидите хода на събитията, за да не се окажете неподготвени. Едновременно с откриването на нови перспективи ще ви съпътстват и неизбежните трудности, но вие сте калени бойци за това. Постарайте се доколкото е възможно намеренията и действията ви да бъдат добре обмислени, а общуването ви избирателно. Твърде е възможно да започнете нещо ново, а после да наблюдавате какво се е получило и да внесете необходимите корективи.

Благоприятни дни- 26, 27, 30, 31

Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Риби

Човек се стреми към любовта, но въпреки това се натъква на омразата.

Ако издържите теста на съдбата, на който сте подложени, по-късно ще бъдете добре възнаградени. За съжаление в някои случаи добрите ви желания се тълкуват погрешно от околните. Оставате си напълно неразбрани и това ви подтиска. Пониженото ви настроение се отразява осезателно върху вашата работоспособност и взаимоотношенията ви с другите. Решението на някои семейни проблеми ще внесат малко разбирателство и преобразование на взаимоотношенията с близките.

Благоприятни дни- 28, 29

Неблагоприятни дни- 25