Дневен хороскоп - събота, 23 декември 2017

Хороскоп

22-12-2017, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Можете да се справите еднакво добре с домашните дела и с обществената ангажираност. Вие сте в състояние да привлечете точно тези хора, които ще ви подкрепят и ще са готови да ви помогнат.

     
 

Телец

Денят обещава да бъде активен, така че вечерта, си позволете да си починете добре, за да презаредите батериите си за следващия ден. Избягвайте спорове с близките си, особено по отношение на парите.

     
 

Близнаци

Ако нещо сте отлагали досега и сте чакали удобният момент, то сега можете да предприемете необходимите стъпки. Във взаимоотношенията с другите се старайте да бъдете справедливи. 

     
 

Рак

Влиянието на Луната във вашия дом на трансформацията може да изведе на повърхността някои неясни въпроси, но вие ще успеете да намерите тяхното решение. Що се отнася до любовта, добре е да внесете нещо ново, оригинално и вълнуващо във връзката.

     
 

Лъв

Ще почувствате вълна от енергия, ще има желание да се захванете с това, което отдавна е отлагано. Добре е да си свършите работа, която изисква отговорен подход и планиране за бъдещето.

     
 

Дева

Ако говорим за личния ви живот, то ще бъдете заинтригувани от тайните на живота и любовта. Можете да разчитате информацията без думи, да разберете другите интуитивно. Добро време за задълбочаване на връзката с любимия ви човек.

     
 

Везни

Вие сте уверени в себе си и ще се чувствате толкова добре, колкото сте решили. Дори опитите на другите да развалят настроението ви няма да ви извадят от равновесие. Луната ви дава толкова много енергия, че ще е достатъчно за двама.

     
 

Скорпион

Ако търсите отговор на въпрос или в нещо не сте уверени, просто седнете в мълчание и се обърнете към себе си. Отговорът ще дойде сам и ще бъде верен. Може да имате приятна среща с приятели.  

     
 

Стрелец

Общителността и приятните нрави ви правят неустоимо привлекателни. Луната е във вашия дом на комуникациите, затова по-лесно ще общувате с другите хора. Можете да убедите другите във вашите идеи и при необходимост ще бъдете подкрепени и подпомогнати.

     
 

Козирог

Имате достатъчно сила, за да се справите с всички въпроси, но се опитайте да изберете приоритетните, за да не се претоварите. Финансовите обстоятелства могат да създадат чувство за несигурност, но тези трудности са временни. Скоро ситуацията ще се промени към по-добро.

     
 

Водолей

Емоционалният фон е доста равномерен, лесно можете да поддържате добро настроение през целия ден. Бъдете готови да помогнете на приятелите и семейството си, това ще ви донесе повече радост от очакваното. За любов е един добър ден.

     
 

Риби

Състоянието на мечтателност може да помогне да обръщате по-малко внимание на сериозните проблеми. По-добре е енергията да се насочва към реализирането на конкретни цели. Ще успеете да свършите всичко, което сте планирали за днес. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е свързан с усвояване на космическата енергия. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Можете да проявите своите способности на различни поприща. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи.

Ден, в който може да намерите нови житейски пътища, да намерите отново вашата вътрешна хармония и енергиен баланс, които ще ви вдъхнат душевни сили чрез спокойствие и размисъл.