Fibank с оригинална коледна игра за феновете си в социалните мрежи - bulgaria.utre.bg

Fibank с оригинална коледна игра за феновете си в социалните мрежи

22 декември 2017, 13:10 | Мила Иванова
  • Снимка:
    facebook

Желаещите могат да се включат в играта до 1.01.2018 г., включително

Fibank организира оригинална коледно-новогодишна игра с награди. Можете да се включите се с пожелание за празниците и да спечелите празничен подарък – „Български народни приказки“. Желаещите могат да се включат в играта до 1.01.2018 г., включително.
Играта се провежда на официалната страница на „Първа инвестиционна банка” АД във Facebook (https://www.facebook.com/Fibank).
На 22.12.2017 г. е публикуван видео пост с пожелание за Весели празници. Всеки потребител, може да се включи с коментар под поста, като добави и своето лично пожелание по повод Коледа и настъпващата Нова година. Потребител, включил се с пожелание, получава право на участие в тегленето на наградите от Fibank. Желаещите могат да се включат в играта до 1.01.2018 г., включително. Вижте повече информация за играта, на страницата на Fibank във Facebook.

Весели празници!

Fibank ви пожелава Весели празници! Включете се с пожелание за празниците под този пост и може да спечелите празничен подарък – „Български народни приказки“. Пълните правила на играта тук >> https://goo.gl/Fe8Mzw

Публикувахте от Първа инвестиционна банка в 22 декември 2017 г.


Коментари (3)

Потребител
Боян Петков
Изключително настроение създава това видео! Прекрасно изпълнение на момичетата с великото Либертанго! Благодаря на банката за идеята и видеото!
22 декември, 16:05 ч.
Потребител
Val Kalcheva
Обичам Коледа, вижте само колко и какви игри се правят :)))
22 декември, 14:20 ч.
Потребител
Калина
ще се включа с удоволствие, дано спечеля!
22 декември, 13:44 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета