Дневен хороскоп - петък, 22 декември 2017

Хороскоп

21-12-2017, 18:18

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дневен хороскоп - четвъртък, 21 декември 2017

Седмичен хороскоп за 18 - 24 декември 2017

 

Овен

Днес сте отличниците на зодиака! Напълно сте се съсредоточили върху професионалните си задължения и отговорности. Вас ще ви привличат неординарните ситуации и възможности, ще се вдъхновите от нови перспективи.

     
 

Телец

Предстоящо обсъждане на важни въпроси. Ще ви споходят интересни идеи, но ще ви трябва поддръжката на някой надежден партньор или спонсор. Финансовата сфера и въпросът за здравето ви са тясно преплетени.

     
 

Близнаци

Наели сте се с твърде много отговорности и сега ви идват в повече. Помислете сериозно за себе си и своето здраве. Намерете начин и време да си подсигурите повече качествена почивка.

     
 

Рак

Чувствата отново може да завладеят вашия ум, връщайки ви към стари обиди и взаимни упреци. Ограничете контактите си днес. Откажете се от отговорни встъпления, дори не изказвайте собственото си мнение.

     
 

Лъв

Днес ще страдате от синдрома на скуката, въпреки че работа няма да ви липсва. Иска ви се това, което не можете да си позволите. Избягвайте да сте подвластни на обезсърчението. Скотското опиянение от примитивни удоволствия не е за вас.

     
 

Дева

Крайно време да отделите внимание на половинката си. Отдайте се на интимната общност на едно Аз с едно Ти. Забравете за малко за външният свят и поплувайте в безбрежните води на любовта.

     
 

Везни

Духовната изолация ви се отразява зле и ви натоварва допълнително. Необходимо е да се избавите от тягостните си мисли. Домашните грижи и задължения внасят допълнително безпокойство в живота ви.

     
 

Скорпион

Във ваше лице някои хора ще намерят човек, на когото могат да доверят тайните си. Вие обаче сте настроени по-скоро механически да общувате с тях. Изменете отношението си към най-близките. Проявете повече разбиране, толерантност и търпение. 

     
 

Стрелец

Ограничете до колкото е възможно общуването през днешния ден, както и финансовите разходи. Ще настъпят малки промени в плановете ви. Нее пренебрегвайте семейните отговорности. Успехът на близък човек ще ви зарадва.

     
 

Козирог

Препоръчва ви се повече време да прекарате на спокойствие и в уединение. Възможни са домашни разправии по битови въпроси, но не си опъвайте нервите за глупости. За отбой просто се съгласете.

     
 

Водолей

Добър момент да се погрижите за здравето си. Необходима ви е пълноценна почивка, за да постигнете вътрешното си равновесие. Не позволявайте емоциите да ви завладеят изцяло. Възможно е да направите малки разкрития.

     
 

Риби

Добър ден за алтруизъм. Помагайки на другите, едновременно ще бъде и една добра терапия за душата ви. Възможно е внезапно да ви сервират нещо в последния момент. Не се стряскайте. Дори да ви е неудобно, откажете!

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Ден на положителни емоции, радост и щастие. Не защото всички събития са толкова позитивни, а защото виждаме света, както ни се иска да го видим и приемаме желаното за действително. Впоследствие ние жестоко се разочароваме и преживяваме. Най-тъжното е, че никой не е виновен за тази ситуация. Ние сами се вкарваме в заблуждение. Лесно може човек да се влюби от пръв поглед, до колкото гледаме на света през розови очила. Денят е предназначен за планиране и изпълнение на делата, които нямат основополагащо значение за нашия живот. Не бъдете отмъстителни! Ако някой ви е сторил нещо лошо, това не значи, че трябва да му отвърнете със същото в замяна. Ако един човек е лош за вас, това съвсем не означава, че е лош и за другите. Доброто в света трябва да нараства!