Дневен хороскоп - четвъртък, 21 декември 2017

Хороскоп

20-12-2017, 18:38

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Не е подходящо за крупни действия и размах. Внимавайте за какво предприемате инициативи. Възможно е да имате не малко грижи през днешния ден. Не е благоприятно за оформяне на документи, а преговорите могат да не бъдат успешни.

     
 

Телец

Денят е благоприятен с някои малки изключения. Бъдете внимателни с изкушенията и съблазните. Постарайте се да се държите изискано, тъй като вниманието на противоположният пол е насочено към вас проучвателно.

     
 

Близнаци

Твърде е възможно денят да премине проблематично. Безпокойството или напрежението ще ви тонизират в известна степен. Внимавайте да не допускате грешки в работата си, особено, ако водите осчетоводяване на документи.

     
 

Рак

Опитайте да проявите малко далновидност. Излишната ви доверчивост може да ви скрои лош номер. Раздразнителността е обща и твърде “заразна”, както за вас, така и за другите. Избягвайте споровете. 

     
 

Лъв

Денят е енергийно наситен, но действията ви трябва да бъдат добре обмислени и конструктивни. Старайте се да не се напрягате или претоварвате. Щадете нервите – не само своите, но и тези на околните.

     
 

Дева

Систематизирайте внимателно получената информация. Бъдете предпазливи към финансовите дела и документацията. Внасянето на ред и хармония в дома ви е крайно належащо в този момент, най-вече за вас самите.

     
 

Везни

Днес сте под особената закрила на съдбата. Имате небесната благословия, но това не значи, че можете да насилвате нещата и да преигравате. Някои от вас ще преминат през изпитание, на което трябва да се издържи.

     
 

Скорпион

Денят ще е напрегнат за повечето от вас. Възможно е (но не задължително) да преживеете събития от неочакван характер. Някои ще попаднат в сложни ситуации, изискващи съобразителност, бързи и точни решения. 

     
 

Стрелец

Днешният ден може да се окаже екшън за мнозина. Всичко ще се случва бързо. Подобряването на физическият ви тонус ще ви подпомага. Възможно е обстоятелствата да вземат непредвидима посока. Всичко зависи от личния ви късмет.

     
 

Козирог

Ще се забави реализацията на всякакви замисли от личен характер. Някой може да се опита да попречи на действията ви, но ако покажете сила и твърдост на характера, сам ще се откаже да го прави.

     
 

Водолей

Повишава се ефективността на вашите действия. Вземете всички необходими мерки да се изолирате от неблагоприятните влияния и неприятни хора. Бъдете лесно достъпни за най-наложителните срещи и дела.

     
 

Риби

Нужно е да проявите самодисциплина и организираност. Не позволявайте всеки да се бърка в работата ви, защото има вероятност да ви разколебаят и да отвлекат вниманието ви в друга посока. Пазете си здравето!

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

В 18:29 ч. Слънцето влиза в знака Козирог в Северното полукълбо и започва зимното слънцестоене. Започват да действат енергиите на любовта и сърдечната чакра. Подобно на приливите и отливите на океана, съществуват такива приливи и отливи на духовна светлина над Земята. Най-силна е тази светлина в периода на Рождество Христово и ще продължи до Богоявление.

Ден за избор между доброто и злото. Носи в себе си двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Пасивността, уединението сега се препоръчват. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери. Десет пъти помислете преди да вземете решение.