Дневен хороскоп - сряда, 20 декември 2017

Хороскоп

19-12-2017, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Обстоятелствата в днешния ден изискват да проявите повече организираност и да заемете конструктивна позиция. Възможно е да се появят добри възможности пред вас, които не бива да пропускате лекомислено.

     
 

Телец

Добре ще е да намерите поле за изява. Разговорите с началството ви могат да бъдат лесни, но няма да доведат до бърз резултат. Семейните въпроси и проблеми могат да излязат на преден план през днешният ден.

     
 

Близнаци

В работата си, ако приемете творчески подход, само тогава ще имате оптимално развитие в делата си. Да се преценяват обстойно всички предстоящи разходи. Наложете си известно парично ограничение.

     
 

Рак

Сдържайте се от коментари и спорове, както и се стремете да въдворявате ред. Някои ситуации ще се окажат като подводни рифове, откъдето дебнат неочаквани проблеми. Във взаимоотношенията се старайте да запазвате хармония.

     
 

Лъв

Изпълнявайте задълженията си според силите си и не претоварвайте нервната система и сърцето. Не се дразнете от дребните неуредици. Постарайте се да приключите работата си навреме.

     
 

Дева

Прекалените претенции на някои хора около вас ви дразнят неимоверно. В бизнес отношенията и в семейството, всичко изглежда стабилно и спокойно, но иначе непрекъснато може да се сблъсквате с противоречия. 

     
 

Везни

Повишава се вашата чувствителност, поради което може да бъдете засегнати и от най- малкото нещо. Конструктивно общувайте с близките си, със семейството си и се опитайте да разберете по-добре техните нужди и желания.   

     
 

Скорпион

В днешния ден бъдете предпазливи. Някои хора от завист са склонни да се възползват от вашата доверчивост и наивност. Не се ограничавайте с морално-етически норми, но живейте по правилата.

     
 

Стрелец

Подходящ ден за комуникации, телефонни разговори, уреждане на документация, установяване на контакти. Възможни проблеми с по-възрастни жени. Нарастват творческите ви способности, интуицията и сексуалността.

     
 

Козирог

Вие ще бъдете в добра енергийна форма и в добро вътрешно равновесие. Лесно ще ви се удава умствената работа. В момента излъчвате силна аура и оказвате силно влияние върху повечето хора. 

     
 

Водолей

Някои чувства, които дремят във вас могат да бъдат провокирани да се събудят днес отново. Трябва да се преборите със съмненията си и емоционалната неуравновесеност. Не проявявайте неуважение към близките си хора.

     
 

Риби

Около вас отношенията са доста заплетени. Някои хора са твърде двойствени, а подвеждащото им поведение още повече ви заблуждава. Нуждаете се от мъдър съвет и решаващо мнение, но не пренебрегвайте и собствената си интуиция.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Празнуват Игнат, Иган, Иго, Игната, Ига, Огнян, Пламен, Пламена. Свети Игнатий е наречен Богоносец, защото когато бил малко дете, Исус Христос го вдигнал на главата си пред очите на апостолите и им рекъл: “Истина ви казвам, ако се не обърнете и не станете като деца, няма да влезете в царството небесно.” Св. Игнатий помага при излекуване от тежки болести. На Игнажден денят започва да расте колкото просено зърно. Първият човек прекрачил прага на къщата ви показва каква ще бъде годината. Лошо е да те срещне белязан човек или поп. Добре е да те срещне човек с пълни ръце или с пълна душа. На Игнажден всички ястия трябва да са постни. Слага се пита с мая, ошав, орехи, мед, варена царевица, варено жито, картофи с булгур, боб, зеле, туршия, лук, чесън. Ако времето е ясно, през април ще има суша. Ако вали дъжд, април ще бъде плодороден. Добре е, ако вали сняг на Игнажден. Ако времето е облачно, ще има изобилие. Времето през останалите дни от днес до края на годината, показват какво ще бъде времето през дванадесетте месеца на следващата година. Не трябва да се изнася нищо от къщи, за да не излезе берекетът. Не се иска и не се дава нищо на заем. До Ивановден не се прави помен на починали.